#2: Laita tilin asetukset ja brändäys kuntoon

Myyntiä varten välttämättömät kohdat on merkitty alla tähdellä *.

Klikkaa yrityksen nimeä ja "Asetukset"

Klikkaa yrityksesi nimeä ylävalikossa ja sen jälkeen "Asetukset". (Jos nimi ei näy ylävalikossa, klikkaa ensin nimeä Oma etusivuni -näkymässä.) Mobiilissa klikkaa kolmea viivaa näytön oikeassa yläkulmassa ja sen jälkeen klikkaa "Asetukset" Minun yhtiöni alta.

Ennen kuin aloitat tuotteiden luomisen ja myynnin, on hyvä katsoa organisaation asetukset ja brändäys kuntoon:

Organisaation tiedot (1)*

Tiedot täyttyvät automaattisesi, kun luot tilin Campwireen. Katso, että kaikki näyttää hyvältä, lisää puhelinnumero halutessasi ja päivitä muita tietoja tarpeen mukaan. Klikkaa lopuksi "Tallenna organisaation tiedot" -painiketta.

Vaihda Campwire aliverkkotunnus

Aliverkkotunnus on URL-osoite, jota sinä ja asiakkaasi käytätte tuotteidesi pääsyyn. Yritykselle annetaan automaattisesti väliaikainen Campwire verkkotunnus (esim. able-yellow-camel). Vaihda tämä vastaamaan yrityksesi brändiä:

• 1) Kirjoita aliverkkotunnuksen alkuosa, voit laittaa tähän esim. yrityksesesi nimen tai markkinointinimen.
    • Huom! Voit muuttaa aliverkkotunnuksen VAIN KERRAN, joten mieti tarkkaan minkä tunnuksen laitat.
    • Käytä vain pieniä kirjaimia.
    • Loppuosa .campwire.com tulee automaattisesti
  • 2) Klikkaa "Vaihda aliverkkotunnus" -painiketta.
  • "Vaihda aliverkkotunnus" -ikkuna avautuu. Jos olet tyytyväinen kirjoittamaasi aliverkkotunnukseen, klikkaa "Vaihda" -painiketta.
    • Jos haluat laittaa toisen aliverkkotunnuksen, klikkaa "Peruuta" ja palaa edelliseen kohtaan.

Ilmoitukset

• 3) Kuittikopioden lähetys. Voit valita saatko kuittikopiot ostoista sähköpostiisi.
  • 4) Lisää sähköpostiosoite
  • 5) Muista tallentaa orgaanisaation tiedot

Brändäys (2): Tee Campwirestä yrityksesi näköinen

Voit valita organisaatiollesi brändivärin sekä lisätä logon.

Aloita brändivärin valinta klikkaamalla brändivärikenttää

Valitse sen jälkeen sopiva väri avautuneesta värikartasta tai kirjoita brändivärisi hex-koodi tai RGBA -koodi.

Brändiväri näkyy automaattisesti tuotteissa, jotka luot värien asettamisen jälkeen. Huom! Jos päivität organisaation brändivärejä jälkikäteen, jo aiemmin luotujen tuotteiden värit eivät päivity.

Voit mukauttaa värejä ja logoa myös tuotekohtaisesti. Katso tarkemmat ohjeet Tuotteen ulkoasu ja brändäys -artikkelista.

Lisää etusivun kuva

Valitse kuva ja lataa se. Sallitut tiedostotyypit: png, gif, jpeg. Tämä kuva on yrityksesi kansikuva, jolla saat helposti yrityksesi etusivuun näyttävyyttä ja brändisi selkeästi esille. Kuva näkyy Oma etusivuni -näkymässä ylimpänä.

Kuvan vähimmäisleveys 1220px. Rajoituksia suurempi kuva skaalataan automaattisesi oikean kokoiseksi kuvasuhde säilyttäen. Rajoituksia suurempi kuva leikataan kokoon automaattisesti keskiosa säilyttäen.

Lisää logo klikkaamalla "Valitse tiedosto"

Valitse logo ja lataa se. Sallitut tiedostotyypit: png, gif, jpeg. Voit ladata tuotelogosi myös läpinäkyvänä PNG-kuvana, jolloin sen syväys taustaan on saumaton ja ammattimaisen näköinen. Logon maksimileveys 520px. Tätä suuremmat kuvat skaalataan maksimikokoon mittasuhde säilyttäen.

Logo näkyy tuotteidesi ja diilisi ostosivuilla alalaidassa sekä automatisoiduissa sähköpostiviesteissä.

Klikkaa vielä "Tallenna brändäysasetukset", niin muutoksesi tallentuvat

Tiimi (3): Lisää tilillesi muita ylläpitäjiä

Täällä näet Campwire X -tilisi ylläpitäjät. Jos haluat lisätä ylläpitäjiä, niin ota yhteyttä tuki@campwire.com.

Maksukanava (4): Ota käyttöön maksujärjestelmät*

Jotta voit myydä verkkokurssejasi Campwiressa, sinun tulee ottaa käyttöön maksujärjestelmät. Tätä varten teet sopimuksen Visma Payn kanssa.
Jos Visma Payn alikauppias-ID näkyy, kaikki kunnossa. Jos ei, ole yhteydessä tuki@campwire.com tai katso lisätiedot maksuliikennesopimuksen luomiseen.

Tietosuojaseloste (5): Lisää tai täydennä tietosuojaseloste*

VINKKI: Voit tehdä tämän vaiheen myöhemminkin. Kunhan olet lisännyt tietosuojaselosteen ennen kuin aloitat myymisen.

Voit lisätä oman tietosuojaselosteesi tai käyttää oletusmuotoista tietosuojaselostetta. Jos käytät oletusmuotoista tietosuojaselostetta, muista lisätä yrityksesi nimi, yhteydenottosähköpostiosoite sekä yhteystiedot niille varattuihin paikkoihin. Nämä on merkattu mallipohjassa lihavoiduilla isoilla kirjaimilla.

Tietosuojaseloste tulee asiakkaan hyväksyttäväksi oston yhteydessä.

Tilaus- ja käyttöehdot (6): Lisää tarpeelliset ehdot*

VINKKI: Voit tehdä tämän vaiheen myöhemminkin. Kunhan olet lisännyt tilaus- ja käyttöehdot ennen kuin aloitat myymisen.

Lisää tarpeelliset tilaus- ja käyttöehdot esim. tuotteen tilausta, toimistusta ja peruutusta koskevat ehdot. Paina lopuksi "Tallenna tilaus- ja käyttöehdot" -painiketta.

Olemme luoneet esimerkin tilaus- ja käyttöehdoista, joita voit vapaasti hyödyntää luodessasi edellä mainittuja ehtoja oston yhteyteen. Voit halutessasi tehdä siitä kopion, käyttää sitä pohjana ja laatia sen perusteella omaan toimintaasi sopivat ehdot.

Katso tästä esimerkki tilaus- ja käyttöehdoista

Käyttöehdot tulee asiakkaan hyväksyttäväksi oston yhteydessä.