#5: Jaa tuotteesi ostosivu

Voit jakaa tuotteesi ostosivun missä tahansa: nettisivuilla, Facebookissa, Intagramissa, YouTubessa ja muissa sosiaalisen median alustoilla, mainoksissa, sähköposteissa, webinaarien yhteydessä ym.

Kuinka löydät ostosivun linkin?

Mene ostosivulle, pääset sinne muutamaa eri kautta:

Diilit sivulta

• Klikkaa yrityksesi nimeä yläpalkissa (1) ja sen jälkeen Diilit (2). Mobiilissa klikkaa kolmea viivaa oikeassa yläkulmassa, niin valikko avautuu.

• Etsi listalta diili, jonka ostosivun haluat jakaa ja klikkaa Ostosivu -painiketta (3).

Muokkaa diilia -näkymästä

• Klikkaa “Näytä ostosivu” -painiketta sivun oikeasta yläreunasta.

Ostosivu avautuu...

Kopioi sopiva ostosivun linkki vasemmasta reunasta

Klikkaa "Kopioi" -näppäintä valitsemasi linkin vieressä ja liitä linkki haluamaasi paikkaan. Voit jakaa linkin missä vaan kanavassa. Sivulla voi näkyä yksi tai kaksi linkkiä riippuen siitä oletko kytkenyt alekoodin diiliin:

Ostosivu ilman alekoodia

• Jos alekoodia EI ole kytketty diiliin, sivulla näkyy linkki sivulle, jossa alennuskoodikenttää EI näytetä asiakkaalle (1). Tuotteen ostaminen alennuskoodilla ei ole mahdollista tämän linkin kautta. Jos haluat tarjota alennusta, luo alennuskoodi ja kytke se diiliin. Katso lisätiedot alennuskoodin luomiseen

Ostosivu ilman alekoodia ja alekoodin kanssa

• Jos alekoodi on kytketty diiliin, sivulla näkyy kaksi linkkiä: Linkki ilman alekoodikenttää (1) ja linkki sivulle, jossa alennuskoodikenttä näytetään asiakkaalle (2). Nämä ostosivut ovat identtiset lukuunottamatta sitä, että toisella näkyy alekoodikenttä.
  • Kumman linkin jaat asiakkaalle?
    • Jaa alekoodikentällistä ostosivun linkkiä (2), kun annat alennuskoodin linkin yhteydessä tai se on muuten helposti ostajan saatavilla. Tältä sivulta pystyy ostamaan myös ilman alekoodia, täyteen hintaan.
    • Muissa tapauksissa jaa ostosivun linkkiä, jossa alekoodikenttä ei ole näkyvissä (1). Jos alekoodikenttä näkyy ja potentiaalisella ostajalla ei ole alekoodia, hän saattaa lähteä metsästämään koodia netistä, jonka seurauksena osto voi mennä sinulta sivuun.

Usein kysytyt kysymykset

Kysymys: Mistä voin muokata ostosivun sisältöä?

Vastaus: Ostosivu -näkymässä voit lisätä ja vaihtaa kansikuvan ostosivulle.

• Klikkaa "Vaihda kansikuva" (1) sivun vasemmasta reunasta, valitse sopiva kuva ja klikkaa sitten "Tallenna kansikuva" (2).
    • Kansikuvan suositeltu minimileveys on 1220px. Tätä pienemmät kuvat eivät näy koko näytön levyisenä tuotesivulla käytettäessä suurta näyttöä.
  • Kansikuva tulee näkyviin ostosivun yläreunaan (3).

Muuten ostosivu näyttää sisällön, jonka loit Luo uusi diili -sivulla. Jos haluat muokata diilin sisältöä klikkaa “Takaisin diiliin” sivun oikeassa yläreunassa (4), tee tarvittavat muokkaukset ja klikkaa lopuksi “Tallenna diili”. Näin ne tulevat näkyviin myös ostosivulle