#3: Tee Visma Pay -maksuliikennesopimus

Jotta voit myydä verkkokurssejasi Campwire X:ssä, sinun tulee ottaa käyttöön maksujärjestelmät. Tätä varten teet sopimuksen Visma Payn kanssa. Tehdäksesi sopimuksen sinulla tulee olla yrityksen nimenkirjoitusoikeus. 
 1. Valitse jompi kumpi alla olevista vaihtoehdoista:
  • Visma Pay Power 19€/kk
   • korttimaksuissa provisio 1,4% + 0,20€ per maksutapahtuma
   • verkkopankkimaksuissa provisio 0% + 0,35€ per maksutapahtuma (Nordealla 0,5€)
  • Visma Pay Express 0€/kk
   • kaikissa maksutavoissa 2,5% provisio + 0,35€ per maksutapahtuma
 2. Ilmoita osoitteeseen tuki@campwire.com kumman paketin valitset, yrityksen nimi, sähköpostiosoite ja y-tunnus sekä kerro, että tarvitset ohjeet Visma Pay -sopimuksen tekemistä varten. Otsikoi viesti: Ohjeet Visma Pay -sopimukseen 
 3. Campwire-tiimi alustaa sopimuksen teon ja lähetään sinulle linkin sopimuksen täyttämiseen. Kun olet saanut sen, täytä tiedot sopimukseen.
 4. Kun sopimus on Visma Payn päässä hyväksytty, he lähettävät meille alikauppias ID:n, jonka liitämme tiliisi.
Huom! Visma Pay käsittelee sopimuksen käsityönä ja tähän menee yleensä noin kaksi arkivuorokautta. Jos jostain syystä Visma Pay -sopimuksen käsittely viivästyy tai sinulle tulee myöhemmin sopimukseen liittyviä kysymyksiä, ole Visma Pay:n suoraan yhteyksissä: 09 3154 2037 tai  helpdesk@vismapay.com.

Usein kysytyt kysymykset

Kysymys: Minulla on jo maksuliikennesopimus Visma Payn kanssa vanhan Campwiren kautta. Pitääkö minun luoda uusi alikauppiastunnus?

Vastaus: Ei tarvitse. Voit hyödyntää aiempaa alikauppiastunnustasi myös Campwire X:ssä. Tätä varten tarvitsemme sinulta siirtopyynnön Campwire alustan kautta. Katso tarkemmat ohjeet Uuden Campwire X:n käyttöönotto Campwiren asiakkaille -artikkelista. 

Kysymys: Mistä tiedän onko Visma Payn alikauppiastunnus kytketty Campwire X tiliini? 

Vastaus: 

 • Campwire X:ssä klikkaa yrityksesi nimeä valikossa (1) ja sen jälkeen "Asetukset" (2). (Jos nimi ei näy ylävalikossa, klikkaa ensin nimeä Oma etusivuni -näkymässä.)
 • Asetukset -sivulla klikkaa "Maksukanava" (3). 
 • Jos Visma Payn alikauppias-ID on kytketty Campwire X tiliisi, näet sen (4) tällä sivulla. 
  • Jos Alikauppiastunnusta ei ole kytketty, sivulla näkyy pyyntö yhteydenottoon.

Tarvitsetko vielä apua? Ota yhteyttä Ota yhteyttä