#3: Tee Visma Pay -maksuliikennesopimus, Epassi

Jotta voit myydä verkkokurssejasi Campwiressa, sinun tulee ottaa käyttöön maksujärjestelmät. Tätä varten teet sopimuksen Visma Payn kanssa. Tehdäksesi sopimuksen sinulla tulee olla yrityksen nimenkirjoitusoikeus.
  1. Valitse jompi kumpi alla olevista vaihtoehdoista:
    • Visma Pay Power 19€/kk
      • korttimaksuissa provisio 1,4% + 0,20€ per maksutapahtuma
      • verkkopankkimaksuissa provisio 0% + 0,35€ per maksutapahtuma (Nordealla 0,5€)
    • Visma Pay Express 0€/kk
      • kaikissa maksutavoissa 2,5% provisio + 0,35€ per maksutapahtuma
  2. Ilmoita osoitteeseen tuki@campwire.com kumman paketin valitset, yrityksen nimi, sähköpostiosoite ja y-tunnus sekä kerro, että tarvitset ohjeet Visma Pay -sopimuksen tekemistä varten. Otsikoi viesti: Ohjeet Visma Pay -sopimukseen
  3. Campwire-tiimi alustaa sopimuksen teon ja lähetään sinulle linkin sopimuksen täyttämiseen. Kun olet saanut sen, täytä tiedot sopimukseen.
  4. Kun sopimus on Visma Payn päässä hyväksytty, he lähettävät meille alikauppias ID:n, jonka liitämme tiliisi.
Huom! Visma Pay käsittelee sopimuksen käsityönä ja tähän menee yleensä noin kaksi arkivuorokautta. Jos jostain syystä Visma Pay -sopimuksen käsittely viivästyy tai sinulle tulee myöhemmin sopimukseen liittyviä kysymyksiä, ole Visma Pay:n suoraan yhteyksissä: 09 3154 2037 tai  helpdesk@vismapay.com.

Epassi

Epassin käyttö on mahdollista kertamaksullisissa tuotteissa, jos käytössäsi on Campwiren Flame tai Bonfire sopimus ja yrityksellänne on sopimus Epassin kanssa tehtynä. Liittääksemme Epassin maksutapana yrityksellenne, lähetä asiakaspalveluumme tuki@campwire.com Epassin seuraavat tiedot:

• Toimipaikan ID
  • Mac-avain

Voit pyytää nämä tiedot Epassilta, jos tietoja ei ole saatavillasi aiemmastaan.

Kun Epassi on liitetty Campwireen, Epassi maksutapana tulee valita käyttöön jokaisen Diilin kohdalla erikseen ja löydät rasti ruutuun laatikon Diilin kohdasta Sallitut maksutavat kuten alla olevassa kuvassa.

Usein kysytyt kysymykset

Kysymys: Mistä tiedän onko Visma Payn alikauppiastunnus kytketty Campwiren tiliini?

Vastaus:

• Campwiressa klikkaa yrityksesi nimeä valikossa (1) ja sen jälkeen "Asetukset" (2). (Jos nimi ei näy ylävalikossa, klikkaa ensin nimeä Oma etusivuni -näkymässä.)
  • Asetukset -sivulla klikkaa "Maksukanava" (3).
  • Jos Visma Payn alikauppias-ID on kytketty Campwire X tiliisi, näet sen (4) tällä sivulla.
    • Jos Alikauppiastunnusta ei ole kytketty, sivulla näkyy pyyntö yhteydenottoon.