Tuotteen ulkoasu ja brändäys

Klikkaa tuotteen nimeä Tuotteet -sivulta tai Oma etusivuni -näkymästä. Tuotesivu avautuu ja tuotteen nimi ilmestyy yläpalkkiin.

Jotta pääset muokkaamaan tuotteen ulkoasua...

1. Klikkaa tuotteen nimeä yläpalkissa. Mobiilissa klikkaa kolmea viivaa oikeassa yläkulmassa, niin saat valikon näkyviin.
  2. Klikkaa "Ulkoasu", niin pääset muokkausnäkymään.

Ulkoasun muokkausnäkymässä voit asettaa ja muuttaa:

Preview -näkymästä näet miltä lopputulos näyttää.

Tuotesivun kansikuvan (1)

Kansikuva näkyy tuotesivulla ylhäällä ja Oma etusivu -näkymässä.

• Klikkaa "Valitse tiedosto" -painiketta
  • Etsi sopiva kuva ja lataa se.

Kansikuvan tiedot

• Sallitut tiedostotyypit: png, gif, jpeg.
  • Kansikuvan suositeltu minimileveys on 1220px. Tätä pienemmät kuvat eivät näy koko näytön levyisenä tuotesivulla käytettäessä suurta näyttöä.

Brändivärin (2)

Brändiväri määrittää mm. tuotteen nimen, moduulin otsikoiden ja edellinen ja seuraava -näppäinten värin.

• Aloita brändivärin valinta klikkaamalla brändivärikenttää.
  • Valitse sen jälkeen sopiva väri avautuneesta värikartasta tai kirjoita brändivärisi hex tai RGBA -koodi.

Tuotesivun logon (3)

Logo näkyy kaikilla tuotteesi sivuilla alalaidassa sekä automatisoiduissa sähköpostiviesteissä.

• Klikkaa "Valitse tiedosto" -painiketta
  • Valitse sopiva logo ja lataa se.

Logon tiedot

• Sallitut tiedostotyypit: png, gif, jpeg. Huom. Voit ladata tuotelogosi myös läpinäkyvänä PNG-kuvana, jolloin sen syväys taustaan on saumaton ja ammattimaisen näköinen.
  • Logon maksimikorkeus on 200px ja maksimileveys 520px. Tätä suuremmat kuvat skaalataan maksimikokoon mittasuhde säilyttäen.

Klikkaa lopuksi "Tallenna" -painiketta (4)

Ulkoasun muutokset tallentuvat. Tuotesivu avautuu automaattisesti, jossa näet uuden brändäyksen.