Hyvinvointiedut maksutapana (Epassi, Smartum, Edenred)

Epassin, Smartumin ja Edenredin käyttö on mahdollista kertamaksullisissa tuotteissa, kun käytössäsi on Campwiren Flame tai Bonfire sopimus. Hyvinvointiedut maksutapoina edellyttää, että sinulla/yritykselläsi on sopimus tehtynä hyvinvointietujen tarjoajien kanssa.

Epassi

Liittääksemme Epassin maksutapana yrityksellenne, lähetä asiakaspalveluumme tuki@campwire.com Epassin seuraavat tiedot:

• Toimipaikan ID
  • Mac-avain

Voit pyytää nämä tiedot Epassilta, jos tietoja ei ole saatavillasi aiemmastaan.

Liittääksemme Smartumin maksutapana yrityksellenne, lähetä asiakaspalveluumme tuki@campwire.com Smartumin seuraava tieto:

• Venue ID

Voit pyytää tämän tiedon Smartumilta, jos tietoa ei ole saatavillasi aiemmastaan.

Kun Epassi ja/tai Smartum on liitetty Campwireen, tulee hyvinvointiedut valita käyttöön jokaisen Diilin kohdalla erikseen. Löydät rasti ruutuun laatikon Diilin kohdasta Sallitut maksutavat kuten alla olevassa kuvassa.

Edenred käyttäjät siirtyvät normaalisti Visman kautta maksuun ja maksavat ostonsa Edenred kortilla.