Kevytyrittäjä: Tutustu Campwiren rakenteeseen

Tässä artikkelissa käydään Campwiren rakenne läpi ylätasolla eli mistä löytyy mitäkin. Osa artikkelin kohdista on linkattu toisiin artikkeleihin, joista löydät yksityiskohtaisemmat ohjeet kyseisen toiminnon käyttöön.

Campwire logo

Tällä sivulla näet omat kevytyrityksesi, joissa olet ylläpitäjä ja yritykset, joilta olet ostanut tuotteita. Pääset tälle sivulle, kun

• klikkaa Campwiren logoa sivun vasemmassa yläreunassa.

Kevytyrittäjän tuotenäkymään pääset painamalla (kuten alempana kuvassa) klikkaamalla Esimerkki Käyttäjän yläpuolella näkyvää sinistä painiketta.

Toiminnot -valikko

Klikkaa Toiminnot ylävalikkoa, niin saat valikon näkyviin.

Valikosta pääset:

1. Kevytyrittäjä sivulle päänäkymään.

2. Tuotteet -sivu, jossa kaikki tekemäsi tuotteet näkyvät listattuna.

• Tuotteet -sivulla pystyt:
    • 1) Luomaan uusia tuotteita
    • 2) Tarkastelemaan olemassa olevia tuotteita
      • Klikkaa tuotteen nimeä ja pääset tarkastelemaan sekä muokkaamaan sitä.
    • 3) Näkemään osallistujien määrän
      • Klikkaa osallistujien määrää ja pääset tarkastelemaan asiakaslistausta.
    • 4) Kopioimaan olemassa olevia tuotteita
    • 5) Nähdä arkistoidut tuotteet.

3. Diilit -sivu, jossa kaikki diilisi ovat listattuna. Täällä voit luoda diilejä ja pääset katselemaan ostosivuja eli käytännössä alustamaan ja hallinnoimaan tuotteiden myyntiä.

4. Maksutapahtumat -sivu, josta näet toteutuneet maksutapahtumat ja lataamaan nämä csv -tiedostona.

• Voit tarkistella maksutapahtumia diileittäin
  • Voit tarkistella maksutapahtumia tietyn ajanjakson sisällä

5. Asiakkaat -sivu, josta näet kaikki asiakkaat ja heidän sähköpostit. Tässä listassa näkyvät myös entiset asiakkaat, jotka ovat jo kursseilta poistuneet.

• Hae asiakasta nimellä tai sähköpostilla:
    • Kirjoita/liitä asiakkaan nimi tai sähköposti sille tarkoitettuun kenttään ja klikkaa sen jälkeen "Hae" -painiketta.

• Valitse asiakkaan tiedot klikkaamalla haettua nimeä

• Pääset asiakkaasi tietoihin sekä katselemaan asiakkaan tilauksia, tuotteita ja maksutapahtumia.
      • Jos haluat antaa asiakkaillesi esimerkiksi lisää aikaa tuotteeseen, voit muokata tuotteen voimassaoloa -kohdasta Käyttöoikeus vanhenee, klikkaamalla muokkaa -linkistä.
      • Jos haluat poistaa asiakkaasi tuotteesta, klikkaa Tuotteen riviltä Poista -painiketta.

6. Asetukset -sivu, jossa pystyt hallinnoimaan kevytyrittäjätilisi asetuksia. Huom! Oman käyttäjätilin asetusten hallinnointiin ohjeet alla .

Oma käyttäjätili

Klikkaa käyttäjän eli omaa nimeäsi valikossa, niin saat alavalikon näkyviin. Tämän valikon alla pääset hallinnoimaan käyttäjätiliisi liittyviä asetuksia. Yritystilin asetuksiin pääset klikkaamalla yrityksen nimeä valikossa ja sen jälkeen "Asetukset".

Valikosta pääset:

1. Käyttäjätilin asetukset -sivulle, jossa voit muokata käyttäjätietoja nimi, sähköposti, aikavyöhyke ja sivuston kieli.

2. Vaihda salasana -sivulle, jossa pystyt vaihtamaan salasanan. Jos salasana on hukassa, voit luoda uuden sisäänkirjautumissivulla. Katso tarkemmat ohjeet

3. Laskutustiedot -sivulle, jossa näet jäsenyytesi ja maksutapahtumat. Tällä sivulla pystyt myös vaihtamaan maksutavan jatkuvaislaskutteisiin tuotteisiin eli jäsenyyksiin ja lopettamaan tilauksen. Katso tarkemmat ohjeet

Huom! "Laskutus" näkyy valikossa vain jo olet ostanut Campwire -alustalla sijaitsevia kursseja.

4. Kirjautumaan ulos Campwiresta. Kun klikkaat "Kirjaudu ulos", sinut kirjataan ulos Campwiresta saman tien ja päädyt sisäänkirjautumissivulle.