#3 Kevytyrittäjä: Aloita tuotteesi myynti

Siirry Diilit osioon

• Klikkaa Toiminnot -valikkoa yläpalkissa.
    • Mobiilissa löydät valikon klikkaamalla näytön oikeassa yläkulmassa olevaa kolmea viivaa.
  • Valitse valikosta Diilit.

Klikkaa vihreää painiketta + Luo ensimmäinen diili

Diilin luominen

• 1 ja 2. Kirjoita Diilin nimi (1) ja Sisältö (2)
  • 3 ja 4. Anna tuotteellesi hinta (3) ja Alv % (4). Hinnan pitää olla vähintään 5 euroa. Digituotteissa alvin määrä on yleensä 24%. Jos myyt e-kirjaa, alv voi olla 10%.
  • 5. Jos haluat rajoittaa kuinka pitkään osallistujilla on pääsy myytävän tuotteen tai tuotepaketin sisältöihin, klikkaa päälle "Rajoitettu pääsyaika tuotteisiin" (5) ja tee tarvittavat lisävalinnat. Katso tarkemmat ohjeet Rajoitettu pääsyaika tuotteisiin -tukiartikkelista.
  • 6. Valitse diiliin sisältyvä tuote. Valikossa näkyvät luomasi tuotteet.
  • 7. Valitse ostosivun kieli
  • 8. Kun haluat diilin näkyville asiakkaille, klikkaa ruksi kohtaan "tämä diili on ostettavissa"
  • 9. Lopuksi paina sinistä painiketta "Luo diili" tai, jos haluat peruuttaa, paina peruuta -painiketta oikeasta alareunasta

Löydät luomasi diilin ja sen ostosivun klikkaamalla Diilin päädystä sinistä Ostosivu -painiketta.