Salasana hukassa

Tässä ohjeet jos sinulta on salasana hukassa. Kokeile uuden salasanan vaihtamista myös silloin jos sinä tai asiakkaasi ei pääse kirjautumaan ostamallensa kurssille / tuotteeseen.

Campwiren sisäänkirjautumissivulta klikkaa "Unohditko salasanasi?" (1)

Kirjoita sähköpostiosoitteesi (2) ja klikkaa "Lähetä palauttamisohjeet" (3)

Saat sähköpostiisi ohjeet salasana vaihtoon, klikkaa "Vaihda salasana" (4)

• Jos sähköpostia ei kuulu tarkastathan roskapostit ja muut automaattikansiot sekä Gmailissa Promotions-tabin. Mikäli sähköpostia ei löydy näistäkään, ota yhteyttä kurssin ylläpitäjään tai Campwiren tukeen osoitteessa tuki@campwire.com.

Kirjoita uusi salasana (5), vahvista se (6) ja klikkaa "Tallenna uusi salasana" (7)