#4 Kevytyrittäjät: Jaa tuotteesi ostosivu

Voit jakaa tuotteesi ostosivun missä tahansa: nettisivuilla, Facebookissa, Intagramissa, YouTubessa ja muissa sosiaalisen median alustoilla, mainoksissa, sähköposteissa, webinaarien yhteydessä ym.

Kuinka löydät ostosivun linkin?

Pääset ostosivulle muutamaa eri kautta:

1. Diili -sivu

• Klikkaa Toiminnot yläpalkissa ja sen jälkeen Diilit. Mobiilissa klikkaa kolmea viivaa oikeassa yläkulmassa, niin valikko avautuu.

• Etsi listalta diili, jonka ostosivun haluat jakaa ja klikkaa Ostosivu -painiketta.

2. Diilit sivulta klikkaamalla Diilin nimeä Muokkaa diilia -näkymästä

• Klikkaa “Näytä ostosivu” -painiketta sivun oikeasta yläreunasta.

Ostosivu avautuu...

Kopioi ostosivun linkki vasemmasta reunasta

Klikkaa "Kopioi" -näppäintä linkin vieressä ja liitä linkki haluamaasi paikkaan. Voit jakaa linkin missä vaan kanavassa.

Voit muokata ostosivun sisältöä ja vaihtaa kansikuvan ostosivulle.

• Klikkaa "Vaihda kansikuva" (1) sivun vasemmasta reunasta, valitse sopiva kuva ja klikkaa sitten "Tallenna kansikuva" (2).
    • Kansikuvan suositeltu minimileveys on 1220px. Tätä pienemmät kuvat eivät näy koko näytön levyisenä tuotesivulla käytettäessä suurta näyttöä.

Liitä kopioitu ostosivun osoite selaimeen. Kansikuva tulee näkyville Ostosivun yläreunaan