Jäsenyyden irtisanominen ja maksutavan vaihto

Mene Laskutustiedot -sivulle

Kun olet kurssilla osallistujana, löydät Laskutus -sivulta kaikki jäsenyytesi ja maksutapahtumat. Tällä sivulla voit irtisanoa eli perua jäsenyytesi ja vaihtaa maksutapaa.

• Kirjaudu sisään Campwireen
  • Klikkaa oikeassa yläreunassa olevaa käyttäjänimeä (mobiilissa klikkaa kolmea viivaa oikeassa yläreunassa) ja sen jälkeen klikkaa avautuvasta valikosta otsikkoa "Laskutus".

• Klikkaa "Irtisano jäsenyys" -painiketta sen jäsenyyden/tilauksen alla, jonka haluat irtisanoa.

• Klikkaa vielä uudelleen "Irtisano jäsenyys" avautuvasta pop-up ikkunasta.
    • Jos muutit mielesi, klikkaa "Peruuta"

Tilaus on nyt peruttu. Saat tästä vahvistuksen sähköpostiisi.

Huom! Sinulla on pääsy sisältöihin tämän laskutussyklin loppuun saakka. Jos peruit tilauksen vahingossa tai tulet toisiin aatoksiin, niin voit aktivoida tilauksen uudelleen tähän asti. Näet tarkan päivämäärän ja voit halutessasi aktivoida jäsenyyden Laskutustiedot -sivulta.

Vaihda maksutapaa (kurssin osallistuja)

• Klikkaa "Vaihda maksutapaa" -painiketta sen jäsenyyden/tilauksen alla, jolle haluat vaihtaa maksutapaa tai luottokorttitiedot.

• Huom! Maksutapa tulee vaihtaa jokaiseen tuotteeseen/jäsenyyteen erikseen.
  • Klikkaa vielä uudelleen "Vaihda maksutapaa" avautuvasta pop-up ikkunasta.
    • Jos muutit mielesi, klikkaa "Peruuta"

Visma Payn sivu avautuu. Syötä korttitiedot ja klikkaa "Maksa kortilla"

• Huomaa, että uusien korttitietojesi varmistukseksi kortiltasi tehdään 1,00 € katevaraus, joka palautetaan heti kortin varmistuksen jälkeen takaisin.
    • Jos maksussa ilmenee ongelmia, tarkasta korttitiedot tai ota yhteyttä Visma Payhin sivulla olevien yhteystietojen mukaisesti.