Lähetä sähköposti julkaisun yhteydessä

Voit lähettää Campwiren kautta sähköposti-ilmoituksia osallistujille moduulin tai otsikon julkaisun yhteydessä. Oletuksena sähköpostia ei lähetetä. Se on mahdollista kytkeä päälle kaikkien muiden ajastusten yhteydessä paitsi niille, joille on valittu Luonnos -tila.

Huomioithan, että sähköposti lähtee vain kerran per sisältö, vaikka ajastaisit saman sisällön (ja sähköpostin) uudelleen tulevaisuuteen.

Sähköpostin kytkentä

• Ajastuksen yhteydessä, klikkaa "Lähetä osallistujille viesti kun sisältö on saatavilla" edessä olevaa täppää, niin että siitä tulee vihreä. Sähköposti on nyt ajastettu lähtemään samaan aikaan, kun moduuli/otsikko julkaistaan.
    • Jos et haluakaan lähettää sähköpostia, klikkaa uudelleen, niin että täpästä tulee taas harmaa.

Sähköpostin sisältö

Sähköpostissa on valmiina teksti ja linkit ja sen voi lähettää sellaisenaan. Halutessasi voit muokata sähköpostin sisältöä. Katso tarkemmat muokkausohjeet täältä.

Osa sähköpostin tiedoista populoidaan Campwiresta:

1. Asiakkaan etunimi
  2. Kurssin nimi: moduulin / otsikon nimi
  3. Yrityksen nimi, joka näkyy myös lähettäjänä
  4. Yrityksen logo

Esimerkki automaattisesta sähköpostista

Lopuksi klikkaa "Tallenna" -painiketta

Muista klikata "Tallenna" -painiketta aina kun olet tehnyt muutoksia sähköpostiasetuksiin. Klikkaa peruuta, mikäli et haluakaan tehdä muutoksia.