Sähköpostin muokkaus

Sähkäpostissa on automaattisesti sisältö ja linkki moduuliin. Lähetä sähköposti sellaisenaan tai...

Lisää sähköpostiin sisältöä ja muokkaa tekstiä

1. Muotoile tekstiä

Maalaa teksti ja klikkaa sopivaa muotoilua valikossa. Voit valitse seuraavista:

Jos haluat poistaa muotoilun, maalaa teksti, niin valikko näyttää valitun muotoilun vaaleampana. Klikkaa vaaleampaa kohtaa valikossa, niin muotoilu poistuu.

2. Käytä listoja

• bullet -lista
  • numeroitu lista

3. Muuta rivien tasausta

• Vasen reuna
  • Keskitä
  • Oikea reuna

Hyödynnä tageja tarpeen mukaan

Tagien avulla voit personoida sähköpostia ja lisätä siihen näppärästi tietoja Campwiresta. Klikkaa tagisymbolia valikossa ja valitse sen jälkeen sopiva tagi listalta, jolloin tagi ilmentyy sähköpostiin koodinpätkänä. Sähköpostin vastaanottajalle tagi näkyy tekstinä.

Saatavilla olevat tagit:

Lisää tarvittaessa linkki tai useampia

Automaattisessa sähköpostisisällössä on valmiiksi linkki moduuliin. Voit lisätä muita linkkejä tarpeen mukaan.

1. Kirjoita teksti, johon haluat lisätä linkin ja/tai "maalaa" se.
  2. Klikkaa sitten linkkisymbolia valikossa.

Ulkoinen linkki

Ulkoinen linkki voi linkata mihin tahansa URL -osoitteeseen esim. Campwiressä sijaisteva toiseen moduuliin tai Campwiren ulkopuolella sijaitseville nettisivuille. Kirjoita URL osoite sille tarkoitettuun kenttään.

Sisäinen linkki

Sisäinen linkki voi linkata tähän moduuliin, tämän tuotteen etusivulle tai yrityksesi etusivulle, jossa näkyy kaikki asiakkaan sinulta ostamasi tuotteet. Valitse sopiva sisäinen viite listalta.

Valitse linkin tyyli: Normaali tekstilinkki tai vihreä painike

Lopuksi paina "Lisää linkki" -painiketta, niin linkki tallentuu

Usein kysytyt kysymykset

Kysymys:  Miten poistan linkin?

Vastaus: Maalaa tekstin pätkä tai vihreä laatikko, johon linkki on kytketty. Klikkaa sitten linkkisymbolia valikossa ja sen jälkeen "Poista linkki" -painiketta. Teksti pysyy, mutta linkki on poistettu.

Kysymys: Mistä tiedän onko teksti tai laatikko linkattu?

Vastaus: Kun tekstissä on linkki, se näkyy sinisenä. Vihreässä laatikossa oleva tekstiin on aina kytkettynä linkki. Voit tarkistaa linkin maalaamalla tekstin tai laatikon ja klikkaamalla sen jälkeen linkkisymbolia valikossa.

Kysymys: Miten voin ajastaa sähköpostit?

Sähköposti on ajastettu lähtemään yhdessä moduulin julkaisemisen kanssa. Katso tarkemmat ohjeet Lähetä sähköposti julkaisun yhteydessä ja Sisällön julkaisu ja ajastus -tukiartikkeleista.