Rajoitettu pääsyaika tuotteisiin

"Rajoitettu pääsyaika tuotteisiin" täpän avulla voit määrittää, kuinka pitkään osallistujilla on pääsy ostamiinsa tuotteisiin. Voit hyödyntää sitä kertamaksullisiin tuotteisiin ja verkkokursseihin. Jäsenyyksiin eli toistuvaislaskutteisiin tuotteisiin ei ole mahdollista laittaa rajoitettua pääsyaikaa, sillä pääsy jäsenyyteen pysyy asiakkaalla yhtä pitkään kun asiakas on mukana ja korttia veloitetaan. 

Aseta rajoitettu pääsyaika diilin luonnin yhteydessä 

Rajoitettu pääsyaika on kytkettynä diiliin eli tuotteen ostamiseen. Täten voit antaa samalle tuotteelle tai tuotepaketille eri mittaisia pääsyjä ilman, että sinun tarvitsee kopioida tuotetta.  

Siirry Diilit osioon 

  1. Klikkaa yrityksesi nimeä yläpalkissa. (Jos nimi ei näy ylävalikossa, klikkaa ensin nimeä Oma etusivuni -näkymässä.) Mobiilissa löydät valikon klikkaamalla näytön oikeassa yläkulmassa olevaa kolmea viivaa.
  2. Valitse valikosta Diilit. 

Katso tarkemmat ohjeet diilin luomiseen

Klikkaa rajoitettu pääsyaika tuotteisiin täppää, niin että siitä tulee sininen

Voit valita rajoituksen tyypin kalenteriin sidottuna, jolloin se loppuu tiettynä päivämääränä tai loppumaan X päivää ostamisesta.

Päivämäärään saakka

  • Valitse lisäksi viimeinen käyttöpäivä kalenterista.

  • Kirjoita lisäksi kuinka monta päivää tuotteet ovat käytettävissä "Tuotteet käytettävissä X päivää" -kenttään.


Usein kysytyt kysymykset

Kysymys: Voinko muokata pääsyaikaa myöhemmin?

Vastaus: Voit muokata pääsyaikaa vapaasti siihen asti kunnes diilin kautta on tullut asiakkaita. Jos haluat muuttaa pääsyaikaa sen jälkeen, luo uusi diili ja aseta sille sopiva pääsyaika. 

Kysymys: En näe Rajoitettu pääsyaika tuotteisiin täppää diili -sivulla, missä vika?

Vastaus: Onhan diilisi valittuna kertamaksu laskutustavaksi? Jäsenyyksiin eli toistuvaislaskutteisiin tuotteisiin ei ole mahdollista laittaa rajoitettua pääsyaikaa, sillä pääsy jäsenyyteen pysyy asiakkaalla yhtä pitkään kun asiakas on mukana ja korttia veloitetaan.  

Tarvitsetko vielä apua? Ota yhteyttä Ota yhteyttä