Campwire X – Usein kysytyt kysymykset

JäsenyysohjelmaMuut kysymykset

Jäsenyysohjelma

Kysymys: Saako jäsenyyteen liitettyä useita eri tuotteita?

Vastaus: Kyllä! Luo tuotepaketti ja lisää siihen jäsenyyteen tulevat tuotteet tai ainakin yksi niistä (voit lisätä ja poistaa näitä myöhemmin). Luo sitten diili, jossa valitset laskutustavaksi "Jäsenyys" ja valiltse "Diiliin sisältyvät tuotteet" listasta tuotepaketti, johon haluat kytkeä jäsenyyden.

Kysymys: Miten jäsenyysohjelmista löytyy eri materiaalit? Asettuuko ne kuukausittain, että voi hakea vanhoja kuukausia? 

Vastaus: Kurssin / jäsenyysohjelman tekijänä pystyt järjestelemään materiaalit sinulle sopivalla tavalla ja avaamaan ne asiakkaalle valitsemallasi aikataululla. Esim. joka kuukaudelle oma väliotsikko, jonka alle tulee moduulit. Tai joka kuukaudelle oma moduuli, jonka alle tulee koko kuukauden sisällöt.

Muut kysymykset

Kysymys: Voinko hakea osallistujaa nimeltä osallistujalistasta?

Vastaus: Kyllä voit! Klikkaa valikosta yrityksesi nimeä ja sen jälkeen Asiakkaat. Tämä listä kattaa kaikki asiakkaasi, jotka ovat ostaneet tuotteitasi CWX:n kautta. Lisäksi löydät kurssikohtaisen Osallistujat -listan. Voit hakea molemmista listoista. Kurssikohtaisen osallistujalistan voit lisäksi ladata CWX:stä cvs-tiedostoon.

Kysymys: Tukeeko CWX osamaksuja?

Vastaus: Tuotteen hintaa ei ole mahdollista jakaa useampaan kuukausierään Campwire X:n diileissä / ostosivulla. Asiakas voi kuitenkin maksaa osissa, kun hän valitsee maksutavaksi Jousto laskun. Tällä tavoin sinä saat maksun heti ja asiakas pystyy maksamaan hänelle sopivissa erissä. 

Kysymys: Onko CWX:ssä hakutoimintoa, jolla osallistujat voivat hakea materiaalia?

Vastaus: Tällä hetkellä ei, mutta tämä on toivottujen ominaisuuksien listalla. Mikäli tuotteessa on paljon sisältöä, niin selaimen omalla tekstihaulla voi esim. tuotesivulla helposti hakea otsikoita ja moduuleja tai moduulin sisällä tekstiä. Haun saa näkyviin  pikakomennolla cmd + F (Mac) tai Windows-näppäin + Ctrl + F (Windows).

Kysymys: Voiko kuvia laittaa vierekkäin, eikä vain päällekkäin?

Vastaus: Kuvia voi laittaa ainoastaan päällekkäin. 

Kysymys: Voivatko osallistujat myös ladata videoita kurssille kurssin vetäjän lisäksi?

Vastaus: Ei voi. Ainoastaan kurssin tekijät voivat ladata kurssille videoita ja muuta sisältöä. 

Kysymys: Onko CWX:lle tulossa mobiilisovellusta?

Vastaus: Ei ole (näillä näkymin). CWX on kuitenkin optimoitu toimimaan mobiilissa. Voit lisätä Campwiren pikakuvakkeen mobiiliin, jolla pääset suoraan Campwire alustalle tai haluamallesi kurssille.

Kysymys: Voiko kurssin osallistuja merkitä moduuleja suosikeiksi?

Vastaus: Kyllä voi! Asiakkaasi voivat merkata suosikkimoduulinsa tähdellä ja palata näihin helpommin. 

Tarvitsetko vielä apua? Ota yhteyttä Ota yhteyttä