Campwire pikakuvakkeen lisääminen mobiiliin

Jos käytät Campwirea säännöllisesti mobiililaitteellasi, niin voit lisätä puhelimen appien joukkoon pikakuvakkeen, jolla pääset suoraan Campwire alustalle taihaluamallesi kurssille. Pikakuvakkeen lisääminen onnistuu seuraavasti.

iPhone

Vaiheet:

1. Kirjaudu sisään Campwireen Safari-selaimella
    1. Jos haluat lisätä tietyn kurssin, mene verkkokurssin sivulle
  2. Paina selaimen alareunan työkalupalkista jakonappia
  3. Paina "Lisää Koti-valikkoon" valintaa
  4. Paina "Valmis" nappia
  5. Pikakuvake ilmestyy iPhoneen sovellusten joukkoon ja sitä painamalla pääset jatkossa suoraan Campwiren tai kurssin päänäkymään

Android

Vaiheet:

1. Kirjaudu sisään Campwireen Chrome-selaimella
    1. Jos haluat lisätä tietyn kurssin, mene verkkokurssin sivulle
  2. Paina oikean yläkulman "⋮" nappia
  3. Paina "Lisää aloitusnäyttöön" valintaa
  4. Paina "Lisää" nappia
  5. Pikakuvake ilmestyy puhelimen sovellusten joukkoon ja sitä painamalla pääset jatkossa suoraan Campwiren tai kurssin päänäkymään