Tuotepaketit

Tuotepaketin avulla voit myydä yhdellä maksulla pääsyn useampaan tuotteeseen. Voit hyödyntää tuotepakettia esimerkiksi silloin, kun sinulla on päätuote ja annat sen mukana bonustuotteita tai kun myyt kurssipakettia, johon kuuluu kaksi tai useampi toisiaan täydentävä verkkokurssi.

Tuotepaketti on mahdollista kytkeä joko kertamaksulliseen tai toistuvalaskutteiseen diiliin.

Siirry Tuotteet -sivulle

1. Klikkaa yrityksesi nimeä yläpalkin valikossa. Mobiilissa löydät valikon klikkaamalla näytön oikeassa yläkulmassa olevaa kolmea viivaa.
  2. Klikkaa "Tuotteet".

Avaa Luo uusi tuotepaketti -näkymä

• Klikkaa “+ Luo uusi tuotepaketti” -painiketta Tuotteet -sivun oikeassa yläreunassa.

Luo uusi tuotepaketti

Kirjoita tuotepaketin nimi (1)

Tuotepaketin nimi näkyy vain sinulle ja tiimiläisillesi (ei asiakkaille).

Valitse lisättävät tuotteet (2)

Klikkaa nuolta, niin lista tuotteista avautuu. Sen jälkeen klikkaa tuotteen nimeä, jonka haluat lisätä tuotepakettiin.

Klikkaa "Lisää tuotepakettiin" -painiketta.

Tuote ilmestyy Tuotepaketin tuotteet -otsikon alle.

Tuotteet lisätään tuotepakettiin yksi kerrallaan. Toista Valitse lisättävät tuotteet (2) -vaiheet kaikille tuotteille, jotka haluat lisätä tuotepakettiin.

Diilin tekemistä ja tuotepaketin myymistä varten riittää, että sinulla on yksi tuote kytkettynä tuotepakettiin. Voit siis kytkeä kaikki tuotteet tuotepakettiin yhdellä kertaa tai yhden nyt ja muut tuotteet myöhemmin.

Klikkaa "Luo tuotepaketti" (3)

Kun olet lisännyt kaikki haluamasi tuotteet, klikkaa "Luo tuotepaketti" -painiketta.

Tuotepaketti on luotu ja voit kytkeä sen diiliin

Jos haluat peruuttaa tuotepaketin luomisen, klikkaa “Peruuta" (4).

Huomioithan, että kun valitset “Peruuta” tuotepakettia ei luoda eikä mitkään kyseiseen tuotepakettiin tekemäsi muokkaukset tallennu.

Tuotteen poistaminen tuotepaketista

Jos lisäsit väärän tuotteen, klikkaa "Poista" -painiketta kyseisen tuotteen vierestä. Voit lisätä tai poistaa tuotteita tuotepaketista myös jälkikäteen.

Usein kysytyt kysymykset

Kysymys: Voinko muokata tuotepaketin sisältöä myöhemmin?

Vastaus: Kyllä, voit lisätä ja poistaa tuotteita tuotepaketista koska vaan, myös myynnin sulkeutumisen jälkeen.

Klikkaa yrityksesi nimeä (1) yläpalkin valikossa ja sen jälleen "Tuotteet" (2). Valitse alavalikosta "Tuotepaketit" (3). Tällä listalla näet kaikki aiemmin luomasi tuotepaketit ja niiden sisältämän tuotteet. Klikkaa sen tuotepaketin nimeä, jota haluat muokata.

Muokkausnäkymä aukeaa, jossa voit muuttaa tuotepaketin nimeä sekä lisätä ja/tai poistaa tuotteita tuotepaketista.

Kysymys: Miten kytken tuotepaketin diiliin?

Klikkaa yrityksesi nimeä yläpalkissa ja sen jälkeen valitse valikosta Diilit. Klikkaa +Luo uusi diili -painiketta. Valitse "Diiliin sisältyvät tuotteet" -kohdassa haluamasi tuotepaketti, jolloin se kytkeytyy diiliin. Tuotepaketit on merkattu listassa kerrosneliö -symbolilla. Katso lisätiedot diilin luomiseen ja aloita tuotteesi myynti.

Kysymys: Voinko ajastaa tuotepakettiin kuuluvat tuotteet alkamaan eri aikaan?

Vastaus: Kyllä voit. Tuotepaketti on käytännössä myynnillinen työkalu, jolla pystyt myymään useampaa tuotetta yhdellä kertaa. Kaikki tuotetta koskevat asetukset tehdään kuitenkin tuotekohtaisesti. Täten myös tuotteen ajastus ja julkaisutahti noudattaa aina niitä asetuksia, jotka olet kyseisen tuotteen kohdalla laittanut. Katso lisätiedot ajastukseen Sisällön julkaisu, ajastus ja sähköposti -artikkelista.

Kysymys: Haluan antaa pääsyn tuotepaketin tuotteisiin eri aikaan. Onko tämä mahdollista?

Vastaus: Kyllä. Asiakas saa oston jälkeen pääsyn automaattisesti kaikkiin tuotepakettiin sisältyviin tuotteisiin ja niissä julkaistuun sisältöön. Jos haluat antaa pääsyn osaan tuotteista vasta myöhemmin, lisää nämä tuotepakettiin viiveellä. Voit hyödyntää tätä silloin, kun myyt tuotetta kertaluontoisesti.

Esimerkki: Sinulla on ajatuksena myydä verkkokurssi, jolla on 30 päivän peruutusoikeus. Lisäksi haluat antaa asiakkaille bonustuotteen, johon he saavat pääsyn peruutusoikeuden jälkeen. Voit toteuttaa tämän näin:

• Luo verkkokurssi.
  • Luo tuotepaketti, johon lisäät verkkokurssin.
  • Luo sen jälkeen diili, jonka kytket tuotepakettiin.
    • Huom! Jos haluat antaa asiakkaalle pääsyn useampaan tuotteeseen yhdellä maksulla, diilin pitää olla kytkettynä tuotepakettiin alusta alkaen. Jos kytket diilin yksittäiseen verkkokurssiin, et pysty myöhemmin lisäämään tuotteita kyseisen diilin ostaneille asiakkaille.
  • Voit aloittaa myynnin. Jaa diilin ostosivun linkki asiakkaille.
  • Kun asiakas ostaa tuotepaketin he saavat pääsyn verkkokurssiin, joka on kytkettynä tuotepakettiin.
  • Kun 30 päivän peruutusoikeus on umpeutunut, käy lisäämässä bonustuote tuotepakettiin. Bonustuote tulee automaattisesti näkyviin kaikille asiakkaille, jotka ostivat kyseisen tuotepaketin.