#1: Luo ensimmäinen tuotteesi

Luo ensimmäinen Campwire tuotteesi vain muutamaa nappia painamalla

Oma etusivuni -näkymässä klikkaa "Luo ensimmäinen tuotteesi":

1. Kirjoita tuotteen nimi
  2. Klikkaa "Luo tuote"

Luotu tuote tulee näkyviin Tuotteet -sivulle

Tuotteet -sivu avautuu automaattisesti tuotteen luomisen jälkeen. Tällä sivulla näet juuri luomasi tuotteen ja listan kaikista aiemmin luomistasi tuotteista.

Klikkaa tuotteen nimeä, niin pääset katsomaan ja muokkaamaan tuotteen sisältöä.

Jatkossa löydät luomasi tuotteet:

1. Klikkaa yrityksesi nimeä yläpalkin valikossa. (Jos nimi ei näy ylävalikossa, klikkaa ensin nimeä Oma etusivuni -näkymässä.) Mobiilissa löydät valikon klikkaamalla näytön oikeassa yläkulmassa olevaa kolmea viivaa.
  2. Klikkaa "Tuotteet".

Luomasi tuotteet löytyvät suoraan myös Oma etusivuni näkymästä.

Määritä tuotteen ulkoasu

Katso ohjeet Tuotteen ulkoasu ja brändäys -artikkelista.

Luo tuotteellesi sisältöä

Kun klikkaat tuotteen nimeä Tuotteet -sivulta tai Oma etusivuni näkymästä, tuotesivu aukeaa. Tällä sivulla voit:

• Muokata tuotteen nimeä (1): Klikkaa kynäkuvaketta ja kirjoita haluamasi nimi. Tallenna klikkaamalla V tai poistu tallentamatta klikkaamalla X.
  • Lisätä tuotteen kuvauksen (2): Klikkaa kynäkuvaketta ja kirjoita haluamasi ytimekäs kuvaus tuotteelle (maksimissaan 265 merkkiä). Voit halutessasi jättää tämän tyhjäksi. Tallenna klikkaamalla V tai poistu tallentamatta klikkaamalla X.
  • Lisätä otsikoita (3): Klikkaa Lisää otsikko -laatikkoa ja kirjoita haluamasi otsikko tuotteelle. Tallenna klikkaamalla V tai poistu tallentamatta klikkaamalla X. Otsikoilla voit jäsennellä tuotteen sisältöä sopivien osa-alueiden alle. Voit vaihtaa otsikoiden paikkaa liikuttamalla.
  • Lisätä tai kopioida moduuleita eli sisältöä (4): Klikkaa "Luo uusi moduuli", kirjoita Moduulin otsikko ja klikkaa Tallenna. Katso tarkemmat ohjeet "Luo tervetuloa moduuli" -otsikon alta.

Luo Tervetuloa moduuli

Tuotteen myynnin voi aloittaa jo ennen kuin itse sisältö on tehty. Aina on kuitenkin hyvä olla Tervetuloa -moduuli, johon osallistujat saavat pääsyn heti tuotteen ostettuansa.

Tervetuloa moduuliin voit laittaa esimerkiksi Tervetuloa kurssille! -toivotuksen, kurssin alkamispäivämäärän / koko aikataulun, lyhyen kuvauksen kurssista tai siitä, mitä kurssiin sisältyy.

Kun olet klikannut "Luo uusi moduuli"

• Kirjoita moduulin otsikko (1)
  • Klikkaa "Tallenna" (2). Uusi moduuli ilmestyy työpöydälle. Klikkaa sitä niin pääset luomaan moduuliin sisältöä.
  • Jos muutit mielesi, klikkaa "Peruuta" (3)

Hienoa! Moduulisi on valmis

Kun sinulla on moduuli luotuna tässä tuotteessa voit kopioida moduulin. Klikkaa "Haluatko kopioida moduulin?" (4) ja seuraa ohjeita. Katso tarkemmat ohjeet moduulien kopioimiseen.

Lopuksi julkaise tai ajasta moduuli

Katso ohjeet ajastukseen Sisällön julkaisu ja ajastus -artikkelista.

Huom! Suosittelemme, että pidät alkuperäiset tekstit ja mahdolliset videot sekä äänitteet tallennettuna omille laitteillesi mahdollista myöhempää käyttöä varten.

Usein kysytyt kysymykset

Saanko ladattua materiaalit itselleni Campwire -alustalta?

Vastaus: Valitettavasti Campwire -alustalta ei ole mahdollista ladata kurssimateriaaleja jälkikäteen ja suosittelemmekin tallentamaan materiaalit omille laitteille myöhempää käyttöä varten.