Sähköpostin ajastaminen ja aktivointi

Kun haluat käynnistää sähköpostin lähtemään ajastetusti moduulista, klikkaa kyseisen moduulisivun yläosasta  (1.) "Sähköpostin lähetys".

Sen jälkeen käynnistä sähköpostin lähetys klikkaamalla sinistä painiketta "Ok, homma käyntiin!".

Sinulle aukeaa lähtevän viestin muokkausikkuna.

Otsikko-kenttään tulee oletuksena kurssin ja kyseisen moduulin nimi. Voit halutessasi muokata sitä.

Myös sähköpostin sisältöä voi muokata (Katso muotoiluohjeet oikeassa alakulmassa olevasta linkistä "Näytä muotoiluohje") ja voit myös esikatsella viestiäsi. Esimerkiksi kohta [Read it by clicking this link](:module_link:) näkyy esikatselussa ja lopullisessa viestissä linkkinä. Linkki vie suoraan moduuliin.

Kun olet saanut viestisi valmiiksi, klikkaa "Valmis! Lähetä..." jolloin viestisi lähtee ajankohtana, jolloin olet ajastanut kyseisen moduulin aukeamaan. Viestin lähteminen on siis ajastettu valmiiksi lähtemään samaan aikaan kuin moduuli aukeaa.

Muista tallentaa! Muuten sähköpostisi ei lähde osallistujille.

Mikäli jotain menee pieleen, voit aina peruuttaa ja aloittaa viestin käsittelemisen alusta.