Kysymykset osallistujille

Kurssiominaisuudessa sinulla on mahdollisuus esittää kurssin asiantuntijana henkilökohtaisia kysymyksiä kurssin osallistujille.

Yhteen moduuliin voit lisätä kysymyksiä rajattoman määrän. Jokainen kysymys koostuu itse kysymyksestä ja vapaaehtoisesta kuvauksesta, jossa voi tarkentaa kysymystä.

Kysymykset ovat tarkoitettu valmentajan / valmennusyrityksen ja osallistujan väliseen kommunikointiin eli muut kurssilaiset eivät näe muiden kurssilaisten vastauksia.

Kysymyksen lisääminen

1.  Klikkaa Kysymys-kuvaketta

2.  Täytä kysymys ja kirjoita mahdollinen täydentävä kuvaus kysymykseen

3.  Klikkaa tallenna

Kysymyksiin vastaaminen

Kurssin osallistuja voi vastata kysymyksiin tekstillä.

Pääset katsomaan, miltä vastauslomake näyttää osallistujalle klikkaamalla moduulin esikatselua.

Kysymysten vastausten käsittely

Saat tiedon vastaamattomista kysymyksistä sähköpostiisi kerran päivässä, jos edellisenä päivänä on tullut uusia vastauksia. Tämä helpottaa vastausten seuraamista. Saat nämä sähköpostit vain jos olet sallinut sähköpostin lähetyksen kurssin asetussivulta.

Pääset katsomaan vastauksia yläpalkin Kysymykset-linkistä. Ylimpänä sivulla ovat henkilöt, jotka ovat odottaneet vastaustasi pisimpään ja alimpana ovat henkilöt, jotka ovat puolestaan odottaneet vastaustasi lyhimpään.

Kun vastaat osallistujalle, tästä lähtee hänelle välittömästi tieto sähköpostitse. Voit halutessasi muuttaa vastausta, mutta tästä ei lähde enää uutta tietoa. Jos haluat vain sulkea vastauksen, voit jättää vastauskentän tyhjäksi ja painaa  Vastaa ja sulje -nappia (viestin sulkeminen ei lähetä osallistujalle viestiä).

Kurssille osallistuva ei voi enää vastata vastaukseesi. Vastausten määrää on rajoitettu, jotta osion hallitseminen on helpompaa eikä viestitulva kasva liian suureksi.