Stripe - uudelleenveloitus (retry)

Stripe on palveluntarjoaja, joka tarjoaa luottokortilla tapahtuvat maksut sekä kertamaksuna, että osamaksulla erissä. Joskus asiakkaan tilillä ei olekaan katetta kun kortilta yritetään veloittaa osamaksuerää ja maksu epäonnistuu. Silloin järjestelmämme estää pääsyn osamaksulla ostettuun tuotteeseen. Sovi siis asiakkaasi kanssa, että hän siirtää tilille katetta ja että hän ilmoittaa sinulle kun siirto on tehty. Silloin voit veloittaa maksun järjestelmästä. Kun veloitus on tehty, asiakkaasi pääsee taas ostamaansa tuotteeseen kirjautumalla normaaliin tapaan Campwireen.

1. Kirjaudu Stripen Dashboardiin tunnuksillasi. Mikäli et muista tunnuksiasi, ole yhteydessä Stripen asiakastukeen.

2. Hae maksua oikealla yläkulmassa olevalla hakukentällä, syöttämällä siihen asiakkaan sähköpostiosoite. Jos vaihtoehtoja avautuu useampia, etsi selaamalla oikeaa palvelua koskeva maksu.

3. Tämän jälkeen etsi selaamalla asiakkaan maksusivua, kohta "Invoices" ja klikkaa sen alta "View more invoices". Näin saat listan asiakkaan maksuista. (Kuvakaappauksessa näkyy vain osa sivusta)

4. Listassa on jäljellä oleva maksamaton maksu tilassa "unpaid". Klikkaa tuolla rivillä olevaa nuolta ja pääset maksuun.

5. "Retry now"-kohdasta pääset yrittämään maksua uudestaan. Tämä edellyttää, että asiakkaan tilillä on katetta veloitushetkellä.

Tarvitsetko vielä apua? Ota yhteyttä Ota yhteyttä