Käyttäjä- ja osallistujalistojen lataus

Näin lataat listan tuotteesi käyttäjistä Campwiressä

1. Mene tuotteesi etusivulle ja klikkaa oikeassa yläkulmassa oleva valikko auki ja valitse "Osallistujat"

2. Klikkaa oikeassa laidassa olevaa Lataa käyttäjälista -painiketta

3. Jos kurssillasi on alle 100 käyttäjää, lista latautuu koneellesi heti. Mikäli kurssilla on enemmän käyttäjiä luodaan lista palvelimella ja sinulle lähetetään latauslinkki sähköpostitse.

Tämä linkki on voimassa vain rajoitetun ajan turvallisuussyistä, vilkaisethan postiasi vaikka 15min päästä kun listan luonti on käynnistetty.

Tässä tarkemmat ohjeet kuinka saat CSV -tiedostomuodossa olevan raportin auki taulukkolaskentaohjelmassa.