Kuinka saan ladattua kurssin osallistujien yhteystiedot?

Saat ladattua kurssiin osallistujien yhteystiedot seuraavasti:

1. Klikkaa yläpalkista Osallistujat
  2. Klikkaa Lataa lista -nappia

Osallistujalista tulee sähköpostiisi CSV-muodossa, joka on yleinen standardi. Suosittelemme käyttämään ilmaista OpenOfficea, joka on CSV-tiedostojen kanssa loistovalinta. CSV-tiedoston avaaminen onnistuu myös Excelillä.

Sieltä saat helposti kopioitua sähköpostiosoitteet vaikkapa sähköpostilistaohjelmaasi.

Open officessa avautuu valintaikkuna, jossa nämä valinnat tekemällä tiedot jakautuvat oikeisiin sarakkeisiin. Voit esikatsella tekemiäsi valintoja alaosassa olevassa ikkunassa. Klikkaa OK, kun taulukko näyttää oikealta.