Kirjanpitoon tarvittavien materiaalien kokoaminen

Campwire:
Kirjaudu sisään Campwireen tunnuksillasi ja klikkaa oikeasta yläkulmasta kuvaketta ja sieltä (1.) "Yritykseni" ja sen jälkeen (2.) lukua "Kuitit"-otsikon alta.

Valitse oikeat päivämäärät (3.) ja paina "Etsi" (4.). Klikkaa "Lataa raportti" (5.), jonka jälkeen raportti lähetetään sähköpostiin. Raportilla on eritelty ALV ja Campwiren kulut.

Tässä tarkemmat ohjeet kuinka saat CSV -tiedostomuodossa olevan raportin auki taulukkolaskentaohjelmassa.

Kirjanpitäjälle kannattaa selventää, mitä eri “payment typet” tarkoittavat raportissa. "Installment" tarkoittaa, että maksu on maksettu luottokortilla (Stripen-palvelun kautta), "Order" taas on maksettu verkkopankkitunnuksilla (Checkout-palvelun kautta).

"Installment refund" tarkoittaa sitä, että kyseessä on rahanpalautus luottokorttiostoksesta. "Order refund" tarkoittaa rahanpalautusta verkkopankkitunnuksilla maksetusta ostoksesta.

Stripe:
Kirjaudu sisään Stripe-palveluun ja avaa "Dashboard" (1.). Klikkaa "Balance" (2.).

(3.) Klikkaa "View balance history".

(4.) Klikkaa "Filters" ja aukeavasta ikkunasta "Date" (5.). Valitse valikosta "is between" (6.) ja sen jälkeen ajanjakso, jolta raportin haluat (7.) ja klikkaa sen jälkeen "Done" (8.).

Klikkaa avautuvan listan oikeasta yläreunasta "Export" (9.) ja saat ladattua raportin. Raportilla näkyvät Stripen tilisiirrot tilillesi sekä eroteltuna Stripen kulut.

Checkout:

https://extranet.checkout.fi/

Klikkaa Tilitysraportit (1.)

jonka jälkeen latautuvat edellisen kuun raportit.

Stripen ALV-lasku:
Mene omiin asetuksiin (1. j 2.) eli "Account settings" ja valitse avautuvasta ikkunasta "Documents" (3.) ja sieltä saat ladattua (4.) edellisen kuun ALV-laskun.