Ostosivun tekeminen

Ostajien ohjaus ostosivulle

Ostosivun luonnin yhteydessä luomme tuotteellesi ostosivun, jossa asiakkaasi voi suorittaa suoraviivaisen maksutapahtuman. Voit siis yksinkertaisesti jakaa sivua esim. Facebookissa tai linkittää siihen omilta kotisivuiltasi ja kaupankäynti voi alkaa!

Olemme siirtyneet Checkout ja Stripe -rajapinnoista käyttämään VismaPay:n maksutapoja, mutta ostosivujen periaate toimii edelleen samaan tuttuun tapaan: pääset tarkastelemaan ostosivujasi siirtymällä "myy kurssi" -sivulle ja napsauttamalla ostosivulistauksen ohessa olevaa "ostosivu" -painiketta:

Step 1.

Huom! Kuvakaappauksissa Ostosivua kutsutaan virheellisesti myyntisivuksi. VismaPay -uudistukesen myötä termi on nykyiisn "ostosivu" (ts. sivu jolta asiakkaasi ostaa tuotteesi).

Step 2.

Näin ostosivun muokattavat kentät vaikuttavat asiakkaillesi näkyviin ostosivuun:

Ostosivun hienosäätö (vapaaehtoinen vaihe)

Pääset muokkaamaan ostosivua "Muokkaa kurssia/kirjaa/tapahtumaa"-sivun kautta, luodun Diilin kohdalla "Toiminnot"-napin ja sieltä valikosta "Muokkaa".

Ostosivun kuvauksessa ja lisätiedoissa voit käyttää Markdown-merkkausta. Tässä muutama esimerkki siitä:

**tummennus**

*kursivointi*

- lista

1. numeroitu lista

Ja jos haluat esim. 14 päivän rahat-takaisin takuu -lätkän (suosittelemme sitä oikeaan laitaan  Osta nyt -napin läheisyyteen. Voit siis vain leikata ja liimata seuraavan Markdown-merkkauksen oman diilisi lisätiedot-kenttään.

![100% Takuu](https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/campwire.material/guarantee/takuu-badge14-large.png)

Tässä vielä sama "lätkä" 30 päivän rahat-takaisin takuulle:

![100% Takuu](https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/campwire.material/guarantee/takuu-badge30-large.png)

Tarvitsetko vielä apua? Ota yhteyttä Ota yhteyttä