Diilin tekeminen

Campwire tarjoaa helpon tavan myydä digitaalisia tuotteita ilman teknistä osaamista. Maksujärjestelmä on suunniteltu nimenomaan digitaalisille tuotteille siten, että tuotteiden ostaminen on mahdollisimman suoraviivaista ilman turhien asiakastietojen kyselyitä ja ilman turhia välivaiheita.

Näin saat tuotteesi myyntiin muutamassa minuutissa:

  1. ota maksujärjestelmät käyttöön
  2. luo diili, jolle määrität hinnan

1. Maksujärjestelmän käyttöönotto

Voit käyttää halutessasi verkkopankkimaksuja tai luottokorttimaksuja.

Verkkopankkimaksut tukevat kaikkia Suomen pankkeja. Niiden etuna on se, että suomalaiset pitävät keskimäärin enemmän verkkopankeilla maksamisesta. Ongelma on kuitenkin se, että aina potentiaalisilla ostajilla ei ole verkkopankkitunnuksia mukana. Lisäksi osamaksut eivät onnistu verkkopankkimaksuilla.

Luottokorttimaksaminen tulee tässä apuun, koska niiden avulla onnistut alentamaan tuotteesi ostokynnystä osamaksujen avulla. Suosittelemme tällä hetkellä tarjoamaan luottokorttimaksamisen kaikille digituotteille. Kokemuksiemme mukaan kannattaa tarjota mahdolisuutta osamaksuun yli 100€ tuotteilla, koska se alentaa kynnystä ostamiselle.

Verkkopankkimaksujen käyttöönotto

Step 1.

Step 2.

Luottokorttimaksamisen käyttöönotto

Step 1.

Step 2.

2. Diilin luonti

Diili sisältää tuotteen yleiset tiedot ja hinnan. Yhdellä tuotteella voi olla useita diilejä. Voit esim. tehdä tuotteestasi tarjousdiilin viikon ajaksi ja sitten luoda uuden diilin uudella hinnalla.

Verkkomaksudiili

Step 1.

Step 2.

Luottokorttimaksamisen diili

Step 1.

Step 2.

Seuraava askel onkin ostosivun tekeminen

Ohjeen ostosivun tekemiseen löydät  täältä.

Tarvitko vielä apua? Ota yhteyttä Ota yhteyttä