Voiko Campwiresta lähettää sähköposteja ajastetusti?

Kurssin sähköpostit ilmoittavat uudesta kurssisisällöstä kurssin edetessä. Kurssille ajastetut sähköpostit lähtevät 24 tunnin sisällä asetetusta lähetysajasta. Eli jos viesti on asetettu ilmestyväksi kalenterin mukaan tänään klo 9:00 ja asiakas liittyy kurssille huomenna klo 8:00, hän saa sähköpostin. Jos asiakas liittyy kurssille huomenna klo 10:00, hän ei saa tätä sähköpostia.

Jos kurssisi on "ikivihreä"-tyyppinen, eli jos olet ajastanut kurssin moduulit ilmestymään X päivää kurssin alusta lähtien, niin silloin et pysty ajastamaan uutta moduulia niin, että jokainen osallistuja saisi sen ja siihen liittyvän sähköpostin samana (tiettynä) päivänä.

Jos kurssisi on "kalenteriin sidottu" -tyyppinen, niin silloin voit toki luoda uuden moduulin ja siihen liittyvän sähköpostin, joka lähetetään moduulin ilmestymisen aikaan kaikille kurssin osallistujille samaan aikaan. Tällöin voit valita kalenterista ilmestymispäivän ja -kellonajan moduulille ja siihen liittyvälle sähköpostille.

Pelkkiä moduulista irrallaan olevia sähköposteja ei valitettavasti voi lähettää.

Voit lähettää sähköpostia helposti kurssilaisillesi myös näin:

Mene Osallistujat -näkymään ja paina nappulaa "Lataa lista". Jos kurssillasi on yli 100 henkilöä, niin osallistujalista toimitetaan hetken päästä sähköpostiisi. Avaa .csv -muotoinen lista esim. Excelillä ja kopioi sieltä osallistujien sähköpostiosoitteet.

Liitä osallistujien sähköpostiosoitteet sähköpostiohjelmassasi BCC-kenttään ja lähetä sähköposti vaikkapa itsellesi. Kaikki BCC-kentässä olevat henkilöt saavat myös tuon sähköpostin, eivätkä näe toistensa sähköpostiosoitteita.

Tarvitsetko vielä apua? Ota yhteyttä Ota yhteyttä