UKK

Usein Kysytyt Kysymykset

Alla koottuna yleisimmin kysytyt kysymykset Campwireen liittyen.

Kysymys: Mitkä ovat tuotteeseen ladattavien kuvien koot?
Vastaus: Ks. Kuvakoot Campwiressä

Kysymys: Ostin tuotteen Campirestä mutta sain vain kuitin. Mistä pääsen käsiksi ostomaani tuotteeseen?
Vastaus: Jos olet saanut kuitin on tunnusviesti myös todennäköisesti tullut perille, tarkasta siis roskapostit ja muut automaattikansiot. Mikäli käytät Gmailia, tarkasta Promotions-tab. Tunnusviesteillä on usein tapana ohjautua sinne.

Kysymys: Olen rekisteröitynyt mutta en pääse enää kirjautumaan
Vastaus: Kokeile tilata uusi salasana osoitteesta https://www.campwire.com/users/password/new. Saat sähköpostiisi ohjeet salasana vaihtoon. Jos meiliä ei kuulu tarkastathan roskapostit ja muut automaattikansiot sekä Gmailissa Promotions-tabin. Mikäli meiliä ei löydy, ole hyvä ja ota yhteyttä kurssin ylläpitäjään tai Campwiren tukeen osoitteessa tuki@campwire.com.

Kysymys: Tilasin tuotteen, kuinka kauan kestää että kuitti ja tunnukset tulevat perille?
Vastaus: Keskimäärin 1-5min. Jos meilejä ei hetkenkään päästä näy, tarkasta roskapostit ja Gmailin Promotions-tabi.

Kysymys: Tilasin e-kirjan mutten ole saanut kirjan latauslinkkiä. Mistä voin ladata e-kirjani?
Vastaus: Kirjasi sijaitsee Campwiressä (www.campwire.com). Ladataksesi kirjan tulee sinun kirjautua Campwireen sähköpostiin oston jälkeen saamillasi tunnuksilla. Mikäli et löydä tunnuksia, ota yhteyttä kirjan myyjään tai Campwiren tukeen osoitteessa tuki@campwire.com.

Kysymys: Tilasin tuotteen mutten ole saanut kuittia tai tunnuksia Campwireen. Rahat kuitenkin veloitettiin tililtäni/kortiltani. Mitä nyt?
Vastaus: Automaattisessa tilinluonnissa on jostain syystä tapahtunut virhe. Lähetä kuvakaappaus verkkopankista tuotteen maksusuoritteesta myyjälle ja kerro saatteena ettet ole saanut kuittia/tunnuksia. Kun maksusi on todennettu, hoidamme sinulle pääsyn tuotteeseen.

Kysymys: Miten saan muotoiluja moduuleihin?
Vastaus: Campwiressä käytettään erittäin yksinkertaista Markdown -muotoilua. Sen käyttöön liittyvät ohjeet saat auki klikkaamalla Muotoiluohjeet -linkkiä artikkelitekstikentän alapuolella.

Kysymys: Mikä on Campwireen ladattavien videoiden maksimikoko?
Vastaus: 2Gb. Suosittelemme kompressoimaan videot ennen lähetystä käyttäen esim. H.264 koodekkia. Ks. Videon pakkaus

Kysymys: En saa ladattua videoita Campwireen, missä vika?
Vastaus: Tarkasta että videosi koko on alle 2Gb ja että videon tiedostonimi sisältää myös tiedostopäätteen (esim. mp4, mov, avi tms.). Jos sinulla on edelleen ongelmia videoiden kanssa, ole yhteydessä tukeen.

Kysymys: Kurssilaiset eivät näe moduuleita, missä vika? Kurssini on ikivihreä.
Vastaus: Olethan ajastanut moduulit? Moduulit on ajastettava, jotta ne näkyisivät. Ajastamattomat moduulit ovat ns. luonnos-tilassa eivätkä koskaan näy kuin kurssin ylläpitäjille.

Kysymys: En saa ladattua liitetiedostojani Campwireen. Saan ilmoituksen "Duplicate headers received from server".

Vastaus: Varmista että liitetiedostosi nimessä ei ole pilkkuja, kysymysmerkkejä tai muita erikoismerkkejä. Mikäli tämänkään jälkeen lataaminen ei onnistu, ole yhteydessä Campwiren tukee osoitteessa tuki@campwire.com

Tarvitsetko vielä apua? Ota yhteyttä Ota yhteyttä