UKK

Usein Kysytyt Kysymykset

Alla koottuna yleisimmin kysytyt kysymykset Campwireen liittyen.

Kysymys: Mitkä ovat tuotteeseen ladattavien kuvien koot?
Vastaus: Ks. Kuvakoot Campwiressä

Kysymys: Ostin tuotteen Campirestä mutta sain vain kuitin. Mistä pääsen käsiksi ostomaani tuotteeseen?
Vastaus: Jos olet saanut kuitin on tunnusviesti myös todennäköisesti tullut perille, tarkasta siis roskapostit ja muut automaattikansiot. Mikäli käytät Gmailia, tarkasta Promotions-tab. Tunnusviesteillä on usein tapana ohjautua sinne.

Kysymys: Olen rekisteröitynyt mutta en pääse enää kirjautumaan
Vastaus: Kokeile tilata uusi salasana osoitteesta https://www.campwire.com/users/password/new. Saat sähköpostiisi ohjeet salasana vaihtoon. Jos meiliä ei kuulu tarkastathan roskapostit ja muut automaattikansiot sekä Gmailissa Promotions-tabin. Mikäli meiliä ei löydy, ole hyvä ja ota yhteyttä kurssin ylläpitäjään tai Campwiren tukeen osoitteessa [email protected].

Kysymys: Tilasin tuotteen, kuinka kauan kestää että kuitti ja tunnukset tulevat perille?
Vastaus: Keskimäärin 1-5min. Jos meilejä ei hetkenkään päästä näy, tarkasta roskapostit ja Gmailin Promotions-tabi.

Kysymys: Tilasin e-kirjan mutten ole saanut kirjan latauslinkkiä. Mistä voin ladata e-kirjani?
Vastaus: Kirjasi sijaitsee Campwiressä (www.campwire.com). Ladataksesi kirjan tulee sinun kirjautua Campwireen sähköpostiin oston jälkeen saamillasi tunnuksilla. Mikäli et löydä tunnuksia, ota yhteyttä kirjan myyjään tai Campwiren tukeen osoitteessa [email protected].

Kysymys: Tilasin tuotteen mutten ole saanut kuittia tai tunnuksia Campwireen. Rahat kuitenkin veloitettiin tililtäni/kortiltani. Mitä nyt?
Vastaus: Automaattisessa tilinluonnissa on jostain syystä tapahtunut virhe. Lähetä kuvakaappaus verkkopankista tuotteen maksusuoritteesta myyjälle ja kerro saatteena ettet ole saanut kuittia/tunnuksia. Kun maksusi on todennettu, hoidamme sinulle pääsyn tuotteeseen.

Kysymys: Miten saan muotoiluja moduuleihin?
Vastaus: Campwiressä käytettään erittäin yksinkertaista Markdown -muotoilua. Sen käyttöön liittyvät ohjeet saat auki klikkaamalla Muotoiluohjeet -linkkiä artikkelitekstikentän alapuolella.

Kysymys: Mikä on Campwireen ladattavien videoiden maksimikoko?
Vastaus: 2Gb. Suosittelemme kompressoimaan videot ennen lähetystä käyttäen esim. H.264 koodekkia. Ks. Videon pakkaus

Kysymys: En saa ladattua videoita Campwireen, missä vika?
Vastaus: Tarkasta että videosi koko on alle 2Gb ja että videon tiedostonimi sisältää myös tiedostopäätteen (esim. mp4, mov, avi tms.). Jos sinulla on edelleen ongelmia videoiden kanssa, ole yhteydessä tukeen.

Kysymys: Kurssilaiset eivät näe moduuleita, missä vika? Kurssini on ikivihreä.
Vastaus: Olethan ajastanut moduulit? Moduulit on ajastettava, jotta ne näkyisivät. Ajastamattomat moduulit ovat ns. luonnos-tilassa eivätkä koskaan näy kuin kurssin ylläpitäjille.

Kysymys: Olen tehnyt tuotteen ja haluan nyt myydä sen. Kumpaa myyntitapaa minun kannattaa käyttää, ostopainiketta vai ostosivua?
Vastaus: Riippuu siitä millaiset valmiudet sinulla on. Jos sinulla on jo blogi/verkkosivusto, on ostopainike ostajille helpompi tapa ostaa tuotteesi – mutta sen lisääminen sivuille vaatii hieman teknistä osaamista (oletamme että omaat nämä taidot tai hankit ne palveluna muualta). Me Campwirellä tarjoamme keinon nopeaan ostamiseen sivuillasi, mutta emme ole perillä kaikkien verkkopalveluiden kiemuroista. Ostopainikkeen lisäämiseen liittyvät tekniset ongelmat eivät siis kuulu Campwiren palvelupakettiin. Pyrimme kuitenkin tarjoamaan yksinkertaiset ohjeet esim. Wordpressin tai Squarespacen käyttäjille. Ole siis ensisijaisesti yhteydessä palvelusi tekniseen tukeen mikäli törmäät ongelmiin painikkeen kanssa.

Campwiren valmis ostosivu on helpompi ratkaisu, eikä vaadi teknistä osaamista – mutta vaatii yhden lisäklikkauksen ostajiltasi.

Kysymys: Kuinka saan ostonapin sivuilleni. Sen lisääminen vaikuttaa monimutkaiselta!
Vastaus: Tarjoamme mahdollisuuden lisätä ostopainike Campwiren ulkopuoliseen palveluun. Se miten painike lisätään millekin kotisivulle/blogiin tms. voi kuitenkin vaihdella suuresti. Emme voi olla perillä kaikista verkkosivupalveluista, joten toivomme että olisit pääasiallisesti yhteydessä valitsemasi verkkosivupalvelun tukeen, mikäli sinulta puuttuu tarvittava tekninen osaaminen. Pyrimme kuitenkin ohjeistamaan ostopainikkeen lisäämisen suosituimpien palveluiden kanssa.

Tällä hetkellä ohjeistus on saatavissa seuraaville verkkosivupalveluille:

Kysymys: En saa ladattua liitetiedostojani Campwireen. Saan ilmoituksen "Duplicate headers received from server".
Vastaus: Varmista että liitetiedostosi nimessä ei ole pilkkuja, kysymysmerkkejä tai muita erikoismerkkejä. Mikäli tämänkään jälkeen lataaminen ei onnistu, ole yhteydessä Campwiren tukee osoitteessa [email protected]

Tarvitko vielä apua? Ota yhteyttä Ota yhteyttä