Tiimin hallinnointi

Voit lisätä tiimiin ylläpitäjiä jos käytössäsi on Campwire Flame tai Bonfire -sopimus (Flame 3 tiiminjäsentä, Bonfire 10 tiiminjäsentä).


Löydät tiiminjäsenet yrityksesi asetukset sivulta kohdasta Tiimi. Samalta sivulta voit lisätä, muokata ja poistaa tiiminjäseniä ja näiden oikeuksia (Oikeusasetukset käytössä Bonfire -sopimuksessa).


Tiiminjäsen -listauksessa näkyvät tiimiläisen rooli, sallitut tuotteet ja muokkausvalikko. Muokkausvalikosta voit poistaa tiimin jäsenen.


Sivun alaosassa näkyy kutsutut tiimin jäsenet jotka eivät ole vielä hyväksyneet kutsua, voit myös peruuttaa kutsun ennen kuin kutsu on hyväksytty.


Tiimin jäsenten hallinta, Flame


Yrityksessäsi voi olla enintään kolme tiimin jäsentä Flame-sopimuksessa, jokaisella on yhtäläiset oikeudet (Ylläpitäjä) ja pääsy kaikkiin yrityksesi tuotteisiin ja toimintoihin.


Voit lisätä tiimin jäsenen klikkaamalla Lisää tiimin jäsen.



Lisää lomakkeen kenttiin tiimiin kutsuttavan jäsenen tiedot ja paina Tallenna.


Annettuun sähköpostiosoitteeseen lähetetään kutsu ja kutsuttu tiimin jäsen voi hyväksyä kutsun klikkaamalla sähköpostissa olevaa linkkiä. Kun kutsu on hyväksytty sallitaan pääsy välittömästi.



Tiimin jäsenten hallinta, Bonfire

Yrityksessäsi voi olla enintään kymmenen tiimin jäsentä Bonfire-sopimuksessa, voit määrittää jokaiselle erillisen käyttäjätason vaihtoehdoista ylläpitäjä, sisällöntuottaja, moderaattori tai yhteistyökumppani.


Voit lisätä tiimin jäsenen klikkaamalla Lisää tiimin jäsen -painiketta ja valitsemalla minkä tason käyttäjän haluat lisätä.


  • Ylläpitäjä / Omistaja = Oikeus kaikkeen. Omistajalla merkitään lähinnä kuka on yrityksen omistaja / vastuu henkilö (edited) 
  • Sisällöntuottaja = Muuten sama, kuin ylläpitäjä, mutta oikeus valittuihin tuotteisiin (oikeutta ei ole esimerkiksi maksutapahtumiin).
  • Moderaattori = Oikeus Kysymyksiin & Vastaukset + osallistujalistaan
  • Yhteistyökumppani = Oikeus lisätä (kutsua kutsulinkeillä asiakkaita) ja poistaa käyttäjiä tuotteista.


Täydennä lomakkeen kenttiin tiimiin kutsuttavan jäsenen tiedot ja valitse onko lisättävällä jäsenellä pääsy kaikkiin tuotteisiin tai pelkästään valittuihin tuotteisiin. Ennen tallennusta voit vielä vaihtaa lisättävän jäsenen roolia halutessasi.


Annettuun sähköpostiosoitteeseen lähetetään kutsu ja kutsuttu tiimin jäsen voi hyväksyä kutsun klikkaamalla sähköpostissa olevaa linkkiä. Kun kutsu on hyväksytty sallitaan pääsy välittömästi.


Tarvitsetko vielä apua? Ota yhteyttä Ota yhteyttä