Mitä viestejä kurssille osallistuja saa ostettuaan tuotteen?

Kun asiakas on tehnyt oston, hänet ohjataan Campwiren kiitossivulle, jossa ohjeistetaan katsomaan sähköpostit lisäohjeistuksia varten. Kuitti lähetetään myös samalla asiakkaalle ostosta.

Kun asiakkaallasi ei vielä ole tunnuksia aiemmastaan:

Jos asiakkaallasi ei ole tunnuksia Campwireen ennestään, hänelle luodaan tunnus automaattisesti samalle sähköpostiosoittelle, jonka hän on ilmoittanut ostoa tehdessään. Asiakkaalle lähtee tässä tapauksessa sähköposti, jossa pyydetään salasanan asetusta luodulle tilille ja tieto kurssista:

Kun asiakkaalla on tunnukset aiemmastaan, näyttää sähköposti tältä: