Kysymykset osallistujille

Kysymykset ovat tarkoitettu kurssin tekijän / valmentajan / valmennusyrityksen ja osallistujan väliseen kommunikointiin eli kurssilaiset eivät näe toistensa vastauksia.

Yhteen moduuliin voit lisätä kysymyksiä rajattoman määrän. Jokainen kysymys koostuu itse kysymyksestä ja vapaaehtoisesta kuvauksesta, jossa voit tarkentaa kysymystä.

Kysymyksen lisääminen

1. Avaa moduuli, johon haluan lisätä kysymyksen
  2. Klikkaa Kysymys -painiketta
  3. Täytä kysymys ja kirjoita mahdollinen täydentävä kuvaus kysymykseen
  4. Klikkaa tallenna

Kysymyksiin vastaaminen

Asiakas pääsee vastaamaan kysymykseen tekstillä ja voi myös muokata vastausta jälkeenpäin.

Kysymysten vastausten käsittely

Saat sähköpostiin tiedon, kun kysymyksiin on tullut uusia vastauksia. Löydät vastaukset kootusti kurssit Kysymykset -osiosta, jossa pääset myös vastaamaan asiakkaille.

Klikkaa kurssin nimeä valikossa ja sen jälkeen Kysymykset.

Odottaa vastausta -otsikon alla näet ne osallistujat, joille et ole vielä vastannut ja kuinka pitkään he ovat odottanut vastaustasi.

Vastatut kysymykset -otsikon alla näet ne osallistujan, joille olet vastannut tai joiden vastaukset olet sulkenut.

Osallistujille vastaaminen

Klikkaa osallistujan nimeä

Klikkaa sen jälkeen kysymystä, jonka vastausta haluat tarkastella

Kirjoita vastaus ja klikkaa "Lähetä vastaus" -painiketta