Arkistoi tuote

Campwiressa ei ole mahdollista poistaa tuotetta, mutta voit arkivoida sen, jolloin tuote ei enää ole näkyvissä. Huomioi, että kun arkistoit tuotteen:

• Kaikki osallistujat poistetaan tuotteesta eivätkä he voi enää avata tuotetta.
  • Kaikki diilit joissa on tämä tuote arkistoidaan.
  • Jos asiakkaasi ovat ostaneet tämän tuotteen jäsenyytenä (ei osana tuotepakettia), niin heidän jäsenyytensä peruutetaan.
  • Tuote poistetaan kaikista tuotepaketeista joihin se on liitetty.

Näin arkistoit tuotteen

Mene tuotteen Asetukset -sivulle

1. Klikkaa tuotteen nimeä Tuotteet -sivulta tai Oma etusivuni näkymästä.
  2. Klikkaa tuotteen nimeä yläpalkissa ja sen jälkeen "Asetukset". Mobiilissa klikkaa kolmea viivaa oikeassa yläkulmassa, niin saat valikon näkyviin.

Klikkaa Arkistoi -painiketta

1. Klikkaa "Arkistoi" -painiketta ja sen jälkeen "Ok" avautuvasta pop-up ikkunasta.

Usein kysytyt kysymykset

Kysymys: Mistä näen arkistoidut tuotteet?

Vastaus: Klikkaa yrityksesi nimeä ylävalikossa / mobiilin valikossa ja valitse valikosta "Tuotteet". Klikkaa sen jälkeen "Näytä arkistoitu" -painiketta.

Kysymys: Miten palautan tuotteen arkistosta?

Vastaus: Klikkaa tuotteen nimeä yläpalkissa ja valitse valikosta "Asetukset". Klikkaa sen jälkeen "Palauta arkistosta" -painiketta ja "Ok" avautuvasta pop-up ikkunasta.