Asiakkaiden kutsuminen Campwire X:ään

Asiakkaillasi säilyy pääsy vanhassa Campwiressa (CW) sijaitseville kursseille siihen asti kunnes CW:ssä sijaitseva kurssi tai CW tilisi suljetaan (kuitenkin maksimissaan 30.6.2023 asti). Asiakkaitasi eikä heidän tietoja siirretä CWX puolelle tilin ja kurssien siirron yhteydessä. 

Jos olet luvannut asiakkaille pidemmän pääsyn, tulee sinun kutsua asiakkaat kirjautumaan vastaavalle kurssille Campwire X:n (CWX) joko kutsulinkkien tai 100% alennuskoodin avulla. Sinun tulee luoda kaikille kursseille omat kutsulinkit tai alennuskoodit. 

Huom! Asiakkaat kannattaa kutsua CWX:ään hyvissä ajoin ennen kun CW sulkeutuu 30.6.2023. Voit kutsua asiakkaat sen jälkeen kun olet siirtänyt kurssin CW:stä CWX:ään. Tarkasta, että kaikki tarvittavat moduulit ovat julkaistuna CWX:n puolella ennen kun kutsut asiakkaat kurssille CW:sta.

Näin kutsut asiakkaat vastaavalle kurssille CWX:ssä

Luo kutsulinkki

Luo ensin kutsulinkki jonka avulla voit antaa asiakkaillesi ilmaisen pääsyn kurssille CWX:ssä

Jos haluat hallita tarkemmin sitä, ketkä liittyvät kurssille CWX:ssä, hyödynnä alennuskoodijoukkoa. Sen avulla voit luoda kertakäyttöisiä eli henkilökohtaisia alennuskoodeja. Luo ensin diili/ostosivu kurssille ja sen jälkeen alennuskoodijoukko 100% alennuksella, jonka kytket kyseiseen diiliin.

Lähetä asiakkaille sähköposti CW:n kautta

  • Luo 2-3 moduulia kurssin sisälle, jonka osallistujan haluat kutsua vastaavalle kurssille CWX:ssä. 
  • Lisää moduuliin sähköposti klikkaamalla "Sähköpostin lähetys" -painiketta. Voit käyttää samaa tekstiä sähköpostissa ja moduulissa. 
  • Ajasta moduulit 1-2 viikon välein sopiville päiville, jolloin sähköposti lähtee automaattisesti sinä ajankohtana, olet ajastanut kyseisen moduulin aukeamaan.

Usein kysytyt kysymykset

Kysymys: Onko mahdollista ladata lista osallistujista ja käyttää omaa sähköpostiohjelmaa CW:n sähköpostien sijaan?

Vastaus: Toki! Mene Osallistujat -näkymään ja paina nappulaa "Lataa lista". Jos kurssillasi on yli 100 henkilöä, niin osallistujalista toimitetaan hetken päästä sähköpostiisi. Avaa .csv -muotoinen lista esim. Excelillä, kopioi sieltä osallistujien sähköpostiosoitteet ja lisää sähköpostiohjelmaan.

Huom! Sinun on myös mahdollista saada yksi lista, joka sisältää kaikkien kurssien osallistujat. Saat sen laittamalla viestiä tuki@campwire.com. 

Kysymys: Voinko antaa asiakkaille pääsyn useampaan kurssiin tai tuotteeseen yhdellä kerralla? 

Vastaus: Kyllä voit! Luo tuotteista tuotepaketti ja kytke sitten kutsulinkki tai diili tuotepakettiin yksittäisen tuotteen sijaan. 

Tarvitsetko vielä apua? Ota yhteyttä Ota yhteyttä