Etsi asiakas

Mene Asiakkaat -sivulle

• Klikkaa yrityksesi nimeä ylävalikossa / mobiilin valikossa.
    • Jos nimi ei näy valikossa, klikkaa nimeä Oma etusivuni -näkymässä, niin se ilmestyy ylävalikkoon
  • Klikkaa sen jälkeen "Asiakkaat", jolloin lista asiakkaista ja heidän sähköposteista avautuu

Hae asiakas listalta

• Kirjoita/liitä asiakkaan nimi tai sähköposti sille tarkoitettuun kenttään ja klikkaa sen jälkeen "Hae" -painiketta.

• Klikkaa asiakkaan nimeä listalla, jolloin pääset hallitsemaan asiakkaan jäsenyyttä sekä katselemaan asiakkaan tilauksia, tuotteita ja maksutapahtumia.