Tuotteen kopioiminen

Voit kopioida koko tuotteen (kurssi tai jäsenyysohjelma), jos haluat hyödyntää olemassa olevaa materiaalia tai muuttaa kurssisi ajastusta ikivihreästä kalenteriin sidotuksi tai toisinpäin.

Vanhan kurssin osallistujat tai heidän kommenttinsa eivät siirry kopioidulle kurssille.

Tuotteen kopioiminen

1. Klikkaa yrityksesi nimeä yläpalkin valikossa. (Jos nimi ei näy ylävalikossa, klikkaa ensin nimeä Oma etusivuni -näkymässä.) Mobiilissa löydät valikon klikkaamalla näytön oikeassa yläkulmassa olevaa kolmea viivaa.
  2. Klikkaa "Tuotteet". Tuotteet -sivu avautuu

Etsi kopioitava tuote listalta ja klikkaa sen vieressä olevaa "Kopioi tuote" -painiketta.

Kun kopiointi on valmis, näytöllä vilahtaa viesti "Tuotteen kopiointi onnistui". Kopio tuotteesta tulee listalle nimellä "Copy of tuotteen alkuperäinen nimi". Tuotteen kopiointi voi kestää hetken, riippuen sisällön määrästä.

Jos kopioitu tuote ei näy Tuotteet -listalla, päivitä selaimen ikkuna (paina Mac-tietokoneissa cmd+r tai Windows-tietokoneissa F5).

Kopioitu uusi tuote kannattaa nimetä tunnistettavasti esimerkiksi "xxx kurssi kevät 2023", jotta erotat jatkossa tuotteet helposti toisistaan. Klikkaa tuotteen nimeä listalla, niin pääset muokkaamaan sitä ja tuotteen muuta sisältöä.

Kurssin kopioinnin jälkeen sinun tulee ajastaa kurssin sisältö ja haluamasi muistutussähköpostit uudelleen.

Usein kysytyt kysymykset

Kysymys: Voiko tuotepaketteja kopioida?

Vastaus: Ei voi, vain tuotteita voi kopioida.