Usein kysytyt kysymykset

Artikkelia päivitetään jatkuvasti. Viimeisin päivitys 13.12.2022 klo 13:15. 

Verkkokoulutusalusta Campwire uudistuu kokonaan. Vanhan Campwiren version tuki loppuu 30.6.2023, johon mennessä sinun tulee siirtyä kokonaan uuteen Campwire X:ään.

Tässä artikkelissa vastataan lyhyesti Campwiren asiakkailta tulleisiin kysymyksiin siirtoa ja Campwire X:ää koskien. Yksityiskohtaisemmat Campwire X käyttöohjeet löydät tukiartikkeleista.

Campwire ja uusi Campwire X ovat teknisesti kaksi toisistaan irrallista järjestelmää, joihin on eri sisäänkirjautumissivut. Vanhan Campwiren version tuki loppuu 30.6.2023, johon mennessä sinun tulisi siirtyä uuteen Campwire X:ään. 

Voit ottaa Campwire X:n käyttöön jo nyt täälläKursseja voit siirtää Campwiresta uuteen Campwire X:ään, kurkkaa lisätiedot Uuden Campwire X:n käyttöönotto Campwiren asiakkaille artikkelista.

Määritelmät

  • "CW" on Campwire-verkkokoulutusalusta, joka poistuu käytöstä 30.6.2023.
  • "CWX" on uusi Campwire X -verkkokoulutusalusta, joka tulee korvaamaan vanhan CW-alustan.

Usein kysytyt kysymykset 

Siirtyminen CW:stä CWX:ään | Jäsenyysohjelma | Alennuskoodit | Muut kysymykset

Siirtyminen CW:stä CWX:ään

Kysymys: Miten siirryn käyttämään CW:stä CWX:ää? 

Vastaus: Luo ensin tili CWX:ään. Tämän jälkeen voit pyytää kurssien siirtoa. Lisätietoja Uuden Campwire X:n käyttöönotto Campwiren asiakkaille -artikkelista.

Kysymys: Mitä tietoja voidaan siirtää CW:stä CWX:ään? 

Vastaus:

  • Visma Pay Alikauppias-ID. Tarvitset tämän, jotta voit luoda diilejä ja tehdä myyntiä CWX:ssä. 
  • Puhelinnumero (jos tätä ei ole vielä lisätty CWX:ään)
  • Valitsemasi kurssit halutessasi (Huom! Kurssien ajastuksia, ostosivuja, asiakkaita tai asiakkaiden tietoja ei siirretä.) 

Kysymys: Siirtyykö kaikki kurssit migraatiossa CWX:ään vai saako valita?

Vastaus: Ei siirry, saat itse valita mitkä kurssit siirretään CW:stä CWX:ään. Kaikki haluamasi kurssit tulee kuitenkin siirtää yhdellä kertaa. 

Kysymys: Mitä jos minulta meni juuri vanhasta kk-maksu, niin joudunko nyt maksamaan päällekkäin?

Vastaus: Et joudu. Palautamme päällekkäin menevän maksun, kunhan käynnistät tilin siirron CW:stä CWX:ään enintään yhden kuukauden (1 kk) sisällä CWX:n ostosta. 

Kysymys: Onko iso työ siirtää kurssit CW:stä CWX:ään? 

Vastaus: Ei ole. Sinulta se hoituu muutaman napin painalluksella, jossa syötät tarvittavat tiedot ja valitset siirrettävät kurssit. Tietojen ja kurssien siirto tapahtuu automaattisesti, jonka jälkeen tekniikkatiimimme tarkastaa, että siirto on tapahtunut onnistuneesti.

Kysymys: Siirrättekö kurssieni nykyiset asiakkaat CWX:ään?

Vastaus: Emme siirrä. Kurssien siirto toimii vähän samalla tavalla, kun kurssin kopiointi CW:ssä. Siirrämme moduulit ja kaiken sisällön, mutta emme kurssin asiakkaita eikä ajastuksia. 

Kysymys: Voiko siirtää kurssi kerrallaan?

Vastaus: Ei voi. Kaikki haluamasi kurssit tulee siirtää kerralla.

Kysymys: Mitä jos asiakkaille on luvattu ikuinen pääsy verkkokurssille? Toimiiko vanhat tunnukset heille uuteen?

Vastaus: Vanhat tunnukset eivät toimi uudessa CWX:ssä sillä CW ja CWX ovat kaksi täysin irrallista järjestelmää. Kurssin siirtämisen jälkeen, voit antaa pääsyn nykyisille asiakkaillesi 100% alekoodeja tai kutsulinkkejä hyödyntäen. Näin asiakkaat saavat pääsyn jo ostamallensa kurssille ilmaiseksi ja luovat tunnuksen CWX:ään. 

Kysymys: Voiko uutta Campwire X:ää ja vanhaa Campwirea käyttää rinnakkain?

Vastaus: CW:stä lukitaan kurssien myynti ja uusien kurssien teko 14 vuorokauden kuluttua siitä, kun CW tili ja siellä olevat kurssit on siirretty CWX:ään. Näiden 14 vrk aikana sinun tulee luoda diilit eli ostosivut kursseille CWX:ssä ja linkittää nettisivut ja mahdolliset kampanjat uusiin diileihin. 
Asiakkaillasi säilyy kuitenkin pääsy jo ostamiinsa kursseihin CW:ssä lukituksen jälkeen (maksimissaan 30.6.2022 asti). Pystyt myös muokkaamaan ja lisäämään sisältöä aiemmin luomiisi kursseihin. Huomioithan, että siirtopyynnön lähettämisen jälkeiset muokkaukset eivät siirry CWX:ään, vaan nämä tulee viedä CWX:ään manuaalisesti. 
Myös täysverinen käyttö rinnakkain on mahdollista, mutta silloin sinun tulee maksaa molemmista järjestelmistä eli ns. tuplana.

Kysymys: Pysyykö hinta samana?

Vastaus: CW:n hinta on 100€/kk ja uuden CWX:n hinta 99€/kk (hintoihin lisätään alv 24%) eli käytännössä uuden CWX:n hinta on yhden euron halvempi kuukaudessa. 

Jäsenyysohjelma

Kysymys: Saako jäsenyyteen liitettyä useita eri tuotteita?

Vastaus: Kyllä! Luo tuotepaketti ja lisää siihen jäsenyyteen tulevat tuotteet tai ainakin yksi niistä (voit lisätä ja poistaa näitä myöhemmin). Luo sitten diili, jossa valitset laskutustavaksi "Jäsenyys" ja valiltse "Diiliin sisältyvät tuotteet" listasta tuotepaketti, johon haluat kytkeä jäsenyyden.

Kysymys: Miten jäsenyysohjelmista löytyy eri materiaalit? Asettuuko ne kuukausittain, että voi hakea vanhoja kuukausia? 

Vastaus: Kurssin / jäsenyysohjelman tekijänä pystyt järjestelemään materiaalit sinulle sopivalla tavalla ja avaamaan ne asiakkaalle valitsemallasi aikataululla. Esim. joka kuukaudelle oma väliotsikko, jonka alle tulee moduulit. Tai joka kuukaudelle oma moduuli, jonka alle tulee koko kuukauden sisällöt.

Alennuskoodit

Kysymys: Saanko luotua kasan uniikkeja alennuskoodeja?

Vastaus: Kyllä voit! Kun luot alennuskoodijoukon pystyt lisäämään useita uniikkeja kuponkeja suoraan CWX:ssä tai tuomaan kuponkikoodit CSV tiedostona. 

Kysymys: Voiko alekoodeja ajastaa?

Vastaus: Tällä hetkellä ei, mutta tämä on toivottujen ominaisuuksien listalla. Voit arkistoida alennuskoodin, kun haluat, että sitä ei enää voi käyttää. Näin se lakkaa toimimasta asiakkaalle.

Muut kysymykset

Kysymys: Voinko hakea osallistujaa nimeltä osallistujalistasta?

Vastaus: Kyllä voit! Klikkaa valikosta yrityksesi nimeä ja sen jälkeen Asiakkaat. Tämä listä kattaa kaikki asiakkaasi, jotka ovat ostaneet tuotteitasi CWX:n kautta. Lisäksi löydät kurssikohtaisen Osallistujat -listan. Voit hakea molemmista listoista. Kurssikohtaisen osallistujalistan voit lisäksi ladata CWX:stä cvs-tiedostoon.

Kysymys: Tukeeko CWX osamaksuja?

Vastaus: Tuotteen hintaa ei ole mahdollista jakaa useampaan kuukausierään Campwire X:n diileissä / ostosivulla. Asiakas voi kuitenkin maksaa osissa, kun hän valitsee maksutavaksi Jousto laskun. Tällä tavoin sinä saat maksun heti ja asiakas pystyy maksamaan hänelle sopivissa erissä. 

Kysymys: Onko CWX:ssä hakutoimintoa, jolla osallistujat voivat hakea materiaalia?

Vastaus: Tällä hetkellä ei, mutta tämä on toivottujen ominaisuuksien listalla. Mikäli tuotteessa on paljon sisältöä, niin selaimen omalla tekstihaulla voi esim. tuotesivulla helposti hakea otsikoita ja moduuleja tai moduulin sisällä tekstiä. Haun saa näkyviin  pikakomennolla cmd + F (Mac) tai Windows-näppäin + Ctrl + F (Windows).

Kysymys: Miten osallistujat voivat hakea ja löytää materiaalia jäsenyyssivuston sisältä? Onko hakutoimintoa?

Vastaus: Tällä hetkellä ei, mutta tämä tulee mahdollisesti myöhemmin. 

Kysymys: Voiko kuvia laittaa vierekkäin, eikä vain päällekkäin?

Vastaus: Kuvia voi laittaa ainoastaan päällekkäin. 

Kysymys: Voivatko osallistujat myös ladata videoita kurssille kurssin vetäjän lisäksi?

Vastaus: Ei voi. Ainoastaan kurssin tekijät voivat ladata kurssille videoita ja muuta sisältöä. 

Kysymys: Onko CWX:lle tulossa mobiilisovellusta?

Vastaus: Ei ole (näillä näkymin). CWX on kuitenkin optimoitu toimimaan mobiilissa. Voit lisätä Campwiren pikakuvakkeen mobiiliin, jolla pääset suoraan Campwire alustalle tai haluamallesi kurssille.

Kysymys: Voiko kurssin osallistuja merkitä moduuleja suosikeiksi?

Vastaus: Kyllä voi! Asiakkaasi voivat merkata suosikkimoduulinsa tähdellä ja palata näihin helpommin.

Tarvitsetko vielä apua? Ota yhteyttä Ota yhteyttä