Tehtävälista: kun tilisi on siirretty Campwire X:ään

Katso, että kaikki näyttää hyvältä CWX:n puolella

Kun saat tiedon siitä, että Campwire (CW) tilin ja siellä sijaitsevien kurssien siirto uuteen Campwire X:ään (CWX) on tehty onnistuneesti, käy tarkastamassa että kaikki näyttää hyvältä:

 • Tsekkaa, että tuotteiden/kurssien kansikuvat näkyvät oikein "Oma etusivuni -näkymässä" ja kurssin sisällä. 
  • Jos luot uusia kuvia tuotteen kansikuvaan tai moduulin kanneksi, varmista, että tärkeimmät asiat (ja mahdollinen teksti) ovat kuvan keskellä. Katso Campwire X:n kuvakoot.
 • Katso mahtuuko kurssien kuvaustekstit 256 merkkiin
  • CW:ssä tuotteen kuvaukseen pystyi laittaa rajattomasti tekstiä, mutta CWX:ssä se on rajattu 256 merkkiin (asiakkaiden pyynnöstä).
  • Koko kuvausteksti on siirretty CW:stä CWX:n puolelle, mutta pitkä teksti näkyy siellä yhtenä pötkönä. Editoidessa et voi tallentaa pitkää tekstiä koska siinä on 256 merkin raja. 
  • Jos kuvaus on kovin pitkä (yli 265 merkkiä) ja näyttää siitä syystä huonolta, siirrä kuvaustekstin sisältö esim. Tervetuloa -moduuliin.
  • Kuvausteksti on tarkoitettu lyhyeksi kuvaukseksi. Se ei ole myyntiteksti, sillä se näkyy vain kurssin jo ostaneille :)
 • Ajasta kurssien sisällöt etenkin jatkuvasti myynnissä olevien kurssien osalta
 • Tarkasta myös yrityksesi tiedot, vaihda aliverkkotunnus ja laita brändiasetukset kuntoon (jos et ole tehnyt näitä jo aiemmin). 

Tutustu Campwire X:n rakenteeseen

Campwire X:n rakenne ja logiikka eroaa joiltain osin vanhasta Campwirestä. Kun käytät muutaman minuutin siihen, että katson miten homma toimii ja mitä löytyy mistäkin säästät itseltäsi paljon "etsintäaikaa" ja päänvaivaa tulevaisuudessa. Katso artikkeli: Tutustu Campwire X:n rakenteeseen

Päivitä kurssien ja moduulien sisäiset linkit

Kurssin sisältö siirtyy sellaisenaan kokonaan uudelle CWX -alustalle, mutta CW:n sisäiset linkit eivät luonnollisestikaan päivity automaattisesti ohjaamaan CWX:n sisälle. Sisäisellä linkillä tarkoitetaan tässä yhteydessä esim. kurssimoduulin tekstisisällössä olevaa linkkiä, joka linkkaa saman kurssin toiseen moduuliin, CW:ssä sijaitsevaan toiseen kurssiin tai ostosivulle. 

 • Jos sinun kursseillasi on sisäisiä linkkejä, ne tulee päivittää ohjaamaan vastaaviin sisältöihin CWX:n puolella. Näin linkit linkkaavat oikein ja asiakkaillasi on pääsy sisältöön.
  • Vaihtoehtoisesti voit poistaa linkin kokonaan ja kirjoittaa esim. "Lue lisää moduulista [moduulin nimi]" ilman linkkiä. 
 • Voimme tarvittaessa luoda sinulle listan moduuleista, joissa on Campwiren sisäisiä linkkejä. Pyydä listaa tuesta: tuki@campwire.com

Luo uudet diilit / ostosivut CWX:ssä

Ostosivuja ei siirretä tilin ja kurssien siirron yhteydessä. 14 päivää siirron jälkeen myynti lukkiutuu CW:n puolelta. Käy siis luomassa diilit CWX:ssä ja päivittämässä ostosivujen linkit myyntikanaviisi (katso seuraava kohta) mahdollisimman pian ja viimeistään 14 päivän sisällä siirrosta. Näin myyntisi siirtyy CWX:n puolelle ja rullaa jatkossa sitä kautta ilman katkoja. 

 • Luo uusi diili/ostosivu niille tuotteille, joita haluat myydä CWX:n kautta. 

Päivitä ostosivujen linkit myyntikanaviisi

Kun olet luonut uudet diillit, käy päivittämässä ostosivujen uudet linkit kaikkiin myyntikanaviisi. Myyntikanavia voi olla esim.

 • Nettisivut
 • Someprofiilit
 • Mainokset
 • Sähköpostit
 • Mallipohjat

Katso lisätiedot siihen, kuinka löydät ostosivun linkin CWX:stä Jaa tuotteesi ostosivu -artikkelista. 

Ajasta moduulit ja otsikot

Katso tarkemman ohjeet Sisällön julkaisu, ajastus ja sähköpostit -tukiartikkelista

Kutsu asiakkaat CW:stä uuteen CWX:ään

Asiakkaitasi eikä heidän tietoja siirretä CWX:n puolelle tilin ja kurssien siirron yhteydessä. Asiakkaillasi säilyy pääsy CW:ssä sijaitseville kursseille siihen asti kunnes CW:ssä sijaitseva kurssi tai CW tilisi suljetaan (kuitenkin maksimissaan 30.6.2023 asti). Jos olet luvannut asiakkaille pidemmän pääsyn kutsu asiakkaat vastaavalle kurssille CWX:ssä. Katso lisätiedot ja tarkemmat ohjeet Asiakkaiden kutsuminen Campwire X:ään -tukiartikkelista.
Huom! Kurssien muokkausmahdollisuus säilyy CW:ssä myös siirron jälkeen. MUTTA jos teet muutoksia kurssien sisältöön tai muihin tietoihin siirron aloittamisen jälkeen CW:ssa, ne eivät peilaudu CWX alustalle. Jos haluat nämä muutokset myös CWX alustalle, sinun tulee tehdä ne sinne manuaalisesti.

Ilmoita meille kun voimme sulkea CW:ssä sijaitsevan tilisi

Kun et enää tarvitse vanhaa Campwire tiliäsi, se kannattaa sulkea. Pyydä tilin sulkemista lähettämällä sähköposti osoitteeseen tuki@campwire.com. 

Tarvitsetko vielä apua? Ota yhteyttä Ota yhteyttä