Uuden Campwire X:n käyttöönotto Campwiren asiakkaille

Verkkokoulutusalusta Campwire uudistuu. Vanha Campwire sulkeutuu kokonaan 30.6.2023. Siirry uuteen Campwire X:ään mahdollisimman pian. 

Campwire X:ssä (CWX) on vanhasta Campwiresta (CW) tutut helppo kurssien ja sisällön luonti, ajastukset, muokattavat sähköpostit, kutsulinkit ja rajoitettu pääsy kurssille. Sen lisäksi CWX:stä löytyy uusia ominaisuuksia ja entistä joustavammat myyntimahdollisuudet, kuten alekoodit, tuotepaketit ja toistuvaislaskutteiset jäsenyydet. Kysymys-vastaus toiminto on tulossa myöhemmin ja osamaksut hoituvat Jousto laskun kautta. Avainsanoja vastaava suodatuslogiikka tulee mahdollisesti myöhemmin.

Jos CWX:ssä on kaikki mitä tarvitset, ota se käyttöön!

Tarkempia tietoja siirrosta

CW ja uusi CWX ovat teknisesti kaksi toisistaan irrallista järjestelmää, joihin on eri sisäänkirjautumissivut ja -tunnukset. Vanhan Campwiren asiakkaana sinun tulee siirtää Campwire tili ja kurssit CWX:ään. Käynnistä tilin siirto CW:ssä muutamaa nappia painamalla yhden kuukauden sisällä CWX:ostamisesta, jonka jälkeen tili ja kurssit siirtyvät automaattisesti. Tee siirto vaikka sinulle ei ole tarvetta siirtää CW:ssä luomiasi kursseja CWX:ään. 

Siirron käynnistämisen jälkeen me:

 • kytkemme Visma Pay alikauppias-ID:n CWX:ään. Tarvitset ID:n, jotta voit luoda diilejä ja tehdä myyntiä CWX:ssä.  
 • pysäytämme maksut CW:stä, jotta et maksa tuplana. 
 • palautamme päällekkäin menevän maksun, kunhan käynnistät tilin siirron CW:stä CWX:ään enintään yhden kuukauden (1 kk) sisällä CWX:n ostosta. 
 • siirrämme valitsemasi kurssit (Huom! Kurssien ajastuksia, kysymyksiä ja vastauksia, asiakkaiden tehtäviä, kommentteja, asiakkaita tai asiakkaiden tietoja ei siirretä.)

Siirron käynnistämisen jälkeen: 

 • voit muokata vanhoja kursseja CW:ssä kuten aiemmin ja asiakkaillasi säilyy pääsy niihin (maksimissaan 30.6.2023 asti).
 • tehdyt muutokset kurssien sisältöön CW:ssä eivät peilaudu CWX alustalle. Jos haluat nämä muutokset myös CWX alustalle, sinun tulee tehdä ne sinne manuaalisesti.
 • myyminen ja uusien kurssien tekeminen lukkiutuu vanhassa CW:ssä 14 päivää siirron jälkeen. Käy tällä välin luomassa diilit uudessa Campwire X:ssa ja päivittämässä uusien ostosivujen linkit nettisivuille ja kampanjoihin. Katso siirron jälkeinen tehtävälista

No niin, sitten siirrytään käytännön ohjeisiin...

Miten siirryt Campwiresta uuteen Campwire X:ään?

Luo ensin tili uuteen Campwire X:ään

 1. Mene sivulle https://x.campwire.com/fi/hinnasto ja klikkaa sopimusta, joka sopii sinulle parhaiten. Ostosivu avautuu.
 2. Syötä pyydetyt tiedot, paina "Jatka maksuun" ja tee tilaus loppuun. 

Kun olet luonut tilin CWX:ään, voit aloittaa CW:ssä olevan tilin ja tekemiesi kurssien siirron CW:stä CWX:ään. 

Ota Campwire X Organisaatio ID talteen

Tarvitset Organisaatio ID:tä, kun siirrät CW:ssä olevan tilin ja kurssit CW:stä CWX:ään. Voit laittaa ID:n talteen tai hakea sen näillä ohjeilla, kun aloitat siirron.

 • Kun olet sisäänkirjautuneena CWX:ään, klikkaa yrityksesi nimeä valikossa (1) ja sen jälkeen "Asetukset" (2)
  • Mikäli yrityksesi nimi ei näy ylävalikossa
   • Klikkaa Campwire X -logoa sivun vasemmassa yläreunassa niin pääset Oma etusivuni -näkymään. Klikkaa siellä yrityksen nimeä, jolle haluat siirtää CW -tilillä olevat kurssit.  Yrityksen nimi tulee näkyviin ylävalikkoon. Klikkaa sitä ja sen jälkeen Asetukset (kuten yllä).
   • Mobiilissa klikkaa kolmea viivaa ja klikkaa sitten sen jälkeen "Minun yhtiöni" alta "Asetukset".
 • Kopioi Organisaatio ID, joka näkyy Organisaation tiedot -sivun alareunassa. 

Käynnistä CW-tilin siirto CWX:ään

Kirjaudu Campwireen

 • Kirjaudu sisään vanhaan Campwireen täällä

Klikkaa yrityksen nimeä inforuudussa käynnistääksesi siirto Campwire X:ään 

 • Inforuutu näkyy Työpöytäni -näkymän yläosassa. Jos et näe inforuutua, klikkaa Campwire kuvaketta oikeassa yläreunassa niin pääset Työpöytäni -näkymään.

Vahvista, että olet luonut tilin CWX:ään

 • Jos sinulla on tili CWX:ssä, klikkaa "Kyllä =>" -painiketta.
 • Jos et ole vielä luonut tiliä CWX:ään, tee se ensin täällä. Palaa sitten tälle sivulle CW:ssä ja paina "Kyllä =>".

Kirjoita ja vahvista yrityksesi Campwire X Organisaatio ID

 • Kirjoita kenttään yrityksesi Campwire X Organisaatio ID ja paina "Vahvista ID" -painiketta. 
 • Tarkasta, että yrityksen nimi on se, jonka tilin haluat siirtää ja klikkaa "Seuraava".

Valitse haluatko siirtää luomiasi kursseja CW:stä CWX:ään

Jos haluat siirtää kursseja 

 • Paina "Kyllä" -painiketta. Siirry osioon "Valitse siirrettävät kurssit"

Jos et halua siirtää kursseja

 • Paina "Ei kiitos" -painiketta. 
 • Pop-up ikkuna avautuu. Vahvista valinta painamalla "Ok" (tai palaa klikkaamalla "Kumoa")
 • Siirtopyyntö on lähetetty. Saat meiltä sähköpostin kun siirto on valmis.

Valitse siirrettävät kurssit

 • Valitse kaikki siirrettävät kurssit listalta ruksimalla "Kurssi" -otsikon vieressä oleva laatikko. (Poista tarvittaessa ruksi niiden kurssien kohdalta, joita et halua siirtää.
 • TAI valitse kurssit yksitellen listalta ruksimalla kurssinimen vieressä oleva laatikko.
  • Voit käyttää valinnan pohjana listalta löytyviä tietoja: kurssin nimi, onko kurssi aktiivinen ja koska kurssi on luotu. Klikkaamalla "Katso" -painiketta pääset lisäksi katselemaan kunkin kurssin sisältöä (avautuu uuteen ikkunaan). 
  • Voit muuttaa kurssien järjestystä klikkaamalla sarakkeen otsikkoa "Kurssi" tai "Luotu". 
  • Lista näyttää oletuksena kaikki aktiiviset kurssisi
   • Saat inaktiiviset kurssit näkyviin painamalla "Näytä inaktiiviset kurssit" -painiketta
   • Voit piilottaa klikkaamalla "Piilota inaktiiviset kurssit". 
    • Jos olet jo ruksinut jonkun inaktiivisen kurssin, tämä jää näkyviin, vaikka painat "Piilota inaktiiviset kurssit".
 • Kun olet valinnut siirrettävät kurssit, klikkaa "Aloita siirto" -painiketta.
 • Pop-up ikkuna avautuu. Vahvista valinta painamalla "Ok" (tai palaa klikkaamalla "Kumoa")

Hienoa, siirto on käynnistetty!

Tietojen ja kurssien siirto tapahtuu automaattisesti, jonka jälkeen tekniikkatiimimme tarkastaa, että siirto on tapahtunut onnistuneesti. Normaalisti siirto ja tarkastus tapahtuu yhden arkivuorokauden sisällä. Maksimissaan siirto vie yhden viikon. Saat meiltä sähköpostin, kun siirto on valmis. Näet myös siirron tilan Campwiressa. Klikkaa yrityksen nimeä Työpöytäni -näkymän inforuudussa. Uusi sivu avautuu, josta näet mitä kursseja siirretään ja mikä on siirtoprosessin tila. 

Visma Pay id ja kurssit näkyvät CWX:ssä nopeasti siirron aloittamisen jälkeen. Odotathan silti sähköpostivahvistusta siirron valmistumisesta ennen kuin teet muokkauksia siirrettäviin kursseihin CWX:n puolella. 

Huomioithan nämä siirron jälkeen

Jos teet muutoksia kurssien sisältöön, sähköposti-ilmoituksiin tai muihin tietoihin siirron aloittamisen jälkeen CW:ssa, ne eivät peilaudu CWX alustalle. Jos haluat nämä muutokset myös CWX alustalle, sinun tulee tehdä ne sinne manuaalisesti.

Myyminen ja uusien kurssien tekeminen lukkiutuu vanhassa CW:ssä 14 päivää siirron jälkeen. Pystyt kuitenkin muokkaamaan vanhoja kursseja CW:ssä kuten aiemmin ja asiakkaillasi säilyy pääsy niihin (maksimissaan 30.6.2023 asti). 

Katso myös siirron jälkeinen tehtävälista


Usein kysytyt kysymykset

Kysymys: Kuinka kauan siirto kestää?

Vastaus: Tietojen ja kurssien siirto tapahtuu automaattisesti, jonka jälkeen tekniikkatiimimme tarkastaa, että siirto on tapahtunut onnistuneesti. Normaalisti siirto ja tarkastus tapahtuu yhden arkivuorokauden sisällä. Maksimissaan siirto vie yhden viikon. Saat meiltä sähköpostin, kun siirto on valmis.

Kysymys: Tuleeko minun tehdä siirto, vaikka en halua siirtää kursseja CW:stä CWX:ään. 

Vastaus: Kyllä. Kytkemme siirron pohjalta myös Visma Pay alikauppias ID:n CWX:ään, jonka tarvitset, jotta voit luoda diilejä ja tehdä myyntiä CWX:ssä. 

Kysymys: Maksaako CW:ssä tekemieni kurssien siirto CW:stä CWX:ään?

Vastaus: Ei maksa. Siirrämme sinun tekemäsi kurssit/digituotteet CW:stä CWX:ään ilmaiseksi. Huomioithan, että emme siirrä mitään automaattisesti. Luo tili CWX:ään ja käynnistä tilin siirto CW:ssä tämän artikkelin ohjeiden mukaisesti.

Kysymys: Pääsenkö aloittamaan verkkokurssini myynnin välittömästi, kun olen luonut yritystilin Campwire X:ään?

Vastaus: Itse kursseja pääset luomaan välittömästi. Myynnin voit aloittaa heti, kun olet käynnistänyt siirtopyynnön CW:n puolella ja Visma Pay:n alikauppiastunnus on siirretty CW:stä CWX:ään. 

Kysymys: Maksanko kahdesta järjestelmästä?

Vastaus: Et maksa. Kun olet luonut tilin CWX:ään ja käynnistänyt siirron CW:ssä, lopetamme CW:n maksut. Lisäksi palautamme päällekkäin menevän maksun, kunhan käynnistät tilin siirron CW:stä CWX:ään enintään yhden kuukauden (1 kk) sisällä CWX:n ostosta. 

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Katso lisää usein kysyttyjä kysymyksiä täällä.

Tarvitsetko vielä apua? Ota yhteyttä Ota yhteyttä