En näe kaikkia ostamiani kursseja

Klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Campwire X:n logoa, niin saat kaikki tuotteet näkyviin:

Avautuvalla sivulla kaikkien ostamiesi tuotteiden ja verkkokurssien pitäisi näkyä sinulle. Mikäli ne eivät vieläkään näy, katso onko sinulla tili vanhasta Campwiresta (lisätiedot alla) tai ota yhteyttä Campwiren tukeen osoitteessa tuki@campwire.com.

Oletko ostanut kurssit vanhan Campwiren puolella?

Verkkokoulutusalusta Campwire uudistuu kokonaan. Campwire (CW) ja uusi Campwire X (CWX) ovat teknisesti kaksi toisistaan irrallista järjestelmää, joihin on eri sisäänkirjautumissivut ja -tunnukset: 

Vanha Campwire https://www.campwire.com/users/sign_in
Uusi Campwire X https://app.campwire.com/users/sign_in

Ne kurssit, joita olet ostanut CW:ssä näkyvät vain CW:ssä ja ne kurssit, joita olet ostanut CWX:ssä, on saatavilla vain CWX:ssä. 

Huom! Vanhan Campwiren version tuki loppuu 30.6.2023, jolloin myös pääsy CW:ssä sijaitseville kursseille päättyy. Mikäli sinulle on luvattu pidempi pääsy kurssin myyjän toimesta, ota yhteys myyjään.


Usein kysytyt kysymykset

Kysymys: Miksi kaikki ostamani tuotteet eivät näy?

Vastaus: Campwiren kautta myyvät yritykset saavat oman aliverkkotunnuksen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että yrityksen URL -osoite Campwiressa ja siten myös linkki kirjautumissivulle alkaa yrityksen nimellä. 

Esimerkiksi: Yrityksen Digivallankumous kirjautumissivu Campwire -alustalla on https://digivallankumous.campwire.com/users/sign_in. 

  • Kun ostat Digivallankumoukselta tuotteita, jotka sijaitsevat Campwire -alustalla, saat linkin https://digivallankumous.campwire.com/users/sign_in sähköpostissa:

  • Kun kirjaudut https://digivallankumous.campwire.com/users/sign_in -linkin kautta, näet suoraan vain ne kurssit, jotka olet ostanut yritykseltä Digivallankumous. 

Jos haluat saada myös muilta yrityksiltä ostamasi tuotteet näkyviin, klikkaa Campwire X:n logoa sivun vasemmassa yläreunassa. Tämä toimii riippumatta siitä minkä yrityksen kirjautumissivun kautta kirjauduit Campwire X:ään.

Halutessasi voit kirjautua Campwireen myös osoitteessa https://app.campwire.com/users/sign_in. Tällöin näet kaikki ostamasi kurssit heti sisäänkirjautumisen jälkeen. 

Tarvitsetko vielä apua? Ota yhteyttä Ota yhteyttä