Verkkokoulutusalusta Campwire uudistuu kokonaan

Vanha Campwire sulkeutuu 30.6.2023. Vanhan Campwiren asiakkaana siirry uuteen Campwire X:ään mahdollisimman pian.

Uusi Campwire X tarjoaa muun muassa jatkuvalaskutteiset jäsenyysohjelmat, tuotepaketit ja alennuskoodit. Ja se, mikä oli hyvää vanhassa, on otettu mukaan uuteen: helppokäyttöisyys niin kurssin tekijälle kuin osallistujalle, kaunis ulkoasu ja verkkoliiketoiminnan joustava kasvattaminen.

Campwire ja uusi Campwire X ovat teknisesti kaksi toisistaan irrallista järjestelmää, joihin on eri sisäänkirjautumissivut ja -tunnukset. Tästä artikkelista löydät tietoa siitä mitä uutta Campwire X tarjoaa, mitä on otettu mukaan vanhasta Campwiresta ja mitä vielä puuttuu verrattuna vanhaan Campwireen 

Jos Campwire X:ssä on kaikki mitä tarvitset, ota se käyttöön!

Lisätietoja käyttöönotosta ja ohjeet tilin siirtoon löydät artikkelista: Uuden Campwire X:n käyttöönotto Campwiren asiakkaille

Ja nyt on aika käydä läpi mitä ominaisuuksia Campwire X tarjoaa.

Mitä uutta Campwire X tarjoaa?

1. Tuotteet. Campwire X:n käyttöliittymässä tehdään tuotteita. Voit itse päättää, mikä formaatti on kyseessä. Se voi olla verkkokurssi tai e-kirja, mutta myös jotain ihan muuta – vain mielikuvitus on rajana. Voit myydä ja jakaa sisältöä sekä päättää itse, miksi tuotteita kutsut.

2. Jäsenyyssivustot. Jatkuva laskutus mahdollistaa erilaiset jäsenyysohjelmat, jotka tuovat säännöllistä tuloa ennustettavasti. Maksusyklin voit päättää itse, se voi olla esimerkiksi kuukausi, kuusi kuukautta tai yksi vuosi. Samalla tuotteella voi olla useampi maksusykli. Jäsenyysivustojen etu on se, että ne sitouttavat asiakasta pidemmäksi aikaa.

3. Tuotepaketit. Voit myydä yhdellä maksulla pääsyn useampaan tuotteeseen. Sinulla voi olla esimerkiksi perus- ja VIP-paketit samasta tuotteesta. Ensimmäinen on päätuote ja toisessa on lisäksi mukana vaikkapa henkilökohtaista ohjausta tai kysymys-vastaussessio.

4. Alekoodit. Alennuskoodit soveltuvat niin kertamaksuihin kuin toistuviin maksuihin. Niiden avulla on helppo tehdä kampanjoita. Alekoodit voivat olla prosenttipohjaisia tai euromääräisiä. Toistuvissa maksuissa voit määrätä, kuinka monta sykliä alennus on voimassa, esimerkiksi ensimmäiset kaksi kuukautta –50 prosenttia tai ensimmäinen kuukausi 5 euroa.

5. Kommentit ja keskustelualueet. Kaikki keskustelut voidaan käydä oikeassa asiayhteydessä, sillä voit laittaa kommentit päälle yksittäisissä moduuleissa. Tai kaiken keskustelun voi keskittää yhdelle keskustelualueelle.

6. Saldon lisääminen. Voit lisätä maksusaldoa olemassa oleville asiakkaille. Tästä on iloa, kun asiakas maksaa vaikkapa liikuntaedulla 100 euroa, ja jäsenyyden hinta on 29 euroa kuukaudessa. Voit syöttää saldoa, joka vähenee kuukausittain ja sitten laskutus jatkuu normaalisti.

7. Uudistettu käyttöliittymä. Se on päivitetty raikkaammaksi, mukavammaksi ja nopeammaksi.

8. Helppokäyttöinen tekstieditori. Teksti syötetään moduuleihin mukavamman tekstieditorin avulla. Tekemäsi muotoilut näkyvät heti tekstissä.

9. Vaihdettava esikatselukuva. Voit valita ja vaihtaa videoihin haluamasi esikatselukuvan.

10. Oma aliverkkotunnus. Yrityksesi nimi tai markkinointinimi näkyy ensimmäisenä Campwire sivustosi linkissä: yrityksennimi.campwire.com.

11. Suosikkimoduulit. Asiakkaasi voivat nyt merkata suosikkimoduulinsa tähdellä ja palata näihin helpommin. 

12. Jatkuvat päivitykset. Campwire X:stä tulee koko ajan parempi. Tuomme uusia ominaisuuksia aina, kun ne palvelevat asiakkaiden todellisia tarpeita ja liiketoimintaa. Koska kyseessä on pilvipalvelu, päivitykset ovat heti kaikkien käytettävissä.

Mitä on otettu mukaan vanhasta Campwiresta?

1. Helppous. Verkkokoulutuksen tai -valmennuksen rakenteen ja sisällön tekeminen on helppoa. Saat kaiken paikoilleen hiirtä kliksuttelemalla. Myös loppuasiakkaiden on helppo käyttää ja kuluttaa sisältöjä, sillä ne löytyvät vaivattomasti.

2. Skaalautuvuus. Voit palvella rajatonta määrää asiakkaita, joten bisnestä on helppo kasvattaa. Asiakkaita ja sisältöjä voi olla niin paljon kuin haluat ja tarvitset.

3. Asiakaspalvelu. Kiitetty suomenkielinen asiakaspalvelumme on ja pysyy. Et jää koskaan yksin Campwireen liittyvien teknisten ongelmien kanssa. Samoin sinun asiakkaasi saavat aina tarvittaessa tukea ja apua.

4. Muokattavuus. Voit muokata helposti kurssin sisältöä ja rakennetta milloin vain, ennen julkaisua ja myös silloin, kun kurssi on jo käynnissä.

5. Kurssin tai moduulin kopiointi. Voit käyttää samaa sisältöä uudelleen kopioimalla kokonaisia tuotteita tai yksittäisiä moduuleja. Saman verkkokurssin voi pyörittää vaikka joka kuukausi tai kaksi kertaa vuodessa, keväisin ja syksyisin.

6. Ajastukset ja sähköposti-ilmoitukset. Sisällön ajastuksella voit tukea kurssin tai valmennuksen etenemistä. Näin oikea sisältö on saatavilla oikeaan aikaan. Muokattavien sähköposti-ilmoitusten ansiosta osallistujien ei tarvitse miettiä ja selvittää, milloin uutta sisältöä on ilmestynyt.

7. Maksutavat. Voit tarjota asiakkaille kaikki Suomessa käytössä olevat maksutavat, kuten korttimaksu, verkkopankkimaksu, Mobilepay ja lasku (myös osamaksu).

8. Automatisointi. Maksutapahtuman jälkeen kaikki on automatisoitu. Kun asiakas on maksanut, sinun ei tarvitse tehdä yhtään käsityötä: tunnukset, rahat ja kuitit lähtevät automaattisesti asiakkaalle.

9. Toimii kaikissa laitteissa. Asiakkaasi voi käyttää koulutuksia millä tahansa laitteella, sillä Campwire tukee kaikkia eri näyttökokoja. Yli 70 prosenttia käyttää verkkokursseja mobiililaitteilla, joten sitä puolta parannettu entisestään.

10. Tietosuoja ja tietoturva. Kaikki palvelimet sijaitsevat EU:n alueella. Emme kerää asiakkaistasi mitään ylimääräistä tietoa, emmekä koskaan myy tietoja eteenpäin. Uudet teknologiat mahdollistavat vahvemman tietoturvan.

Mitä puuttuu verrattuna vanhaan Campwireen?

Päivitetty 20.2.2023

1. Kysymys-vastaus toiminto. Tulossa myöhemmin.

2. Avainsanojen lisääminen. Vastaava suodatuslogiikka tulee mahdollisesti myöhemmin.

3. Karuselli. Tätä ominaisuutta ei tule Campwire X:ään. 

4. Osamaksut. Tuotteen hintaa ei ole mahdollista jakaa useampaan kuukausierään Campwire X:n diileissä / ostosivulla. Asiakas voi kuitenkin maksaa osissa, kun hän valitsee maksutavaksi Jousto laskun.

Oletko valmis ottamaan uuden Campwire X:n käyttöösi? 

Jos kyllä, ota uusi Campwire X käyttöön täällä. Valitse sopimus, joka sopii sinulle parhaiten, syötä pyydetyt tiedot ja tee tilaus loppuun. 

Siirrämme vanhan Campwiren asiakkaiden kurssit maksutta uuteen Campwire X:ään. Palautamme myös päällekkäisten kuukausimaksujen erotuksen kunhan aloitat kurssien siirron yhden kuukauden (1kk) sisällä Campwire X:n ostamisesta. Lue lisää ja katso ohjeet siirron käynnistämiseen artikkelista: Uuden Campwire X:n käyttöönotto Campwiren asiakkaille.

Tarvitsetko vielä apua? Ota yhteyttä Ota yhteyttä