Osallistujalistan ja sähköpostien lataus

Saat ladattua kurssin osallistujien yhteystiedot ja sähköpostit seuraavasti:

• Etsi tuote Oma etusivuni näkymästä tai Tuotteet -sivulla ja klikkaa sitä niin että tuotteen nimi tulee näkyviin ylävalikkoon.
  • Klikkaa tuotteen nimeä ylävalikossa ja sen jälkeen klikkaa avautuvasta valikosta "Osallistujat".

• Klikkaa "Lataa taulukko csv-muodossa" -painiketta.

• Selaimen yläpalkista, klikkaa lataukset -symbolia (1) ja sen jälkeen ladattua osallistujalistaa (2) niin se aukeaa.

• Voit etsiä ja avata tiedoston myös laitteesi Lataukset -kansiosta.

Listan käyttäminen

Osallistujalista tulee csv-muodossa, joka on yleinen standardi. Suosittelemme käyttämään ilmaista OpenOfficea, mutta myös Excell ja Numbers -ohjelma toimivat hyvin csv-tiedostojen kanssa. Sieltä saat helposti kopioitua sähköpostiosoitteet vaikkapa sähköpostilistaohjelmaasi.

Open officessa avautuu valintaikkuna, jossa nämä valinnat tekemällä tiedot jakautuvat oikeisiin sarakkeisiin. Voit esikatsella tekemiäsi valintoja alaosassa olevassa ikkunassa. Klikkaa OK, kun taulukko näyttää oikealta.