Käyttäjätilin hallinta

Klikkaa käyttäjän eli omaa nimeäsi valikossa, niin saat alavalikon näkyviin. Tämän valikon alla pääset hallinnoimaan käyttäjätiliisi liittyviä asetuksia. (Mahdollisen yritystilin asetuksiin pääset klikkaamalla yrityksen nimeä valikossa ja sen jälkeen "Asetukset".)

Valikosta pääset

1. Käyttäjätilin asetukset -sivulle

• Muokkaa haluamiasi käyttäjätietoja nimi, sähköposti, aikavyöhyke ja/tai sivuston kieli. Klikkaa lopuksi "Tallenna käyttäjätiedot" -painiketta.

2. Vaihda salasana -sivulle

• Kirjoita uusi salasana sille osoitettuihin kenttiin ja paina sen jälkeen "Vaihda salasana" -painiketta. Huom! salasanan tulee olla täysin sama molemmissa kentissä.
  • Jos salasana on hukassa, voit luoda uuden sisäänkirjautumissivulla. Katso tarkemmat ohjeet

3. Laskutustiedot -sivulle

• Tällä sivulla näet jäsenyytesi ja maksutapahtumat. Pystyt myös vaihtamaan maksutavan jatkuvaislaskutteisiin tuotteisiin eli jäsenyyksiin ja lopettamaan tilauksen. Katso tarkemmat ohjeet
  • Huom! "Laskutus" näkyy valikossa vain jo olet ostanut Campwire -alustalla sijaitsevia kursseja. Maksutapa on kytkettynä vain sinun käyttäjätiliisi (ei mahdollisen yritystilisi Campwire kk-maksuihin) ja tulee vaihtaa per jäsenyys.

4. Kirjautumaan ulos Campwiresta

• Klikkaa "Kirjaudu ulos" valikossa, niin sinut kirjataan ulos Campwiresta saman tien ja päädyt sisäänkirjautumissivulle.