Poista asiakas tuotteesta

Etsi ensin asiakas / kurssin osallistuja Campwiresta. Tarkemmat ohjeet tähän löydät Etsi asiakas -tukiartikkelista

• Asiakkaan profiilissa, klikkaa "Poista" -painiketta sen tuotteen kohdalla, jonka haluat poistaa asiakkaalta.
  • Klikkaa vielä uudelleen "Poista" avautuvasta pop-up -ikkunasta.
    • Jos muutit mielesi, klikkaa peruuta.

Huom! Tuotteet/ kurssit tulee poistaa asiakkaalta yksitellen. Kun olet poistanut tuotteen / kurssin asiakkaalta, et pysty enää lisäämään sitä asiakkaalle. Asiakas voi halutessaan ostaa tuotteen ostosivun kautta kuten aiemminkin, jos ostosivu on vielä aktiivisena.