Tekstin muokkaaminen

Avaa tekstilaatikko ja lisää teksti

• Mene sivun alalaitaan
  • Klikkaa teksti -painiketta. Tekstilaatikko avautuu.
  • Liitä tai kirjoita teksti laatikkoon.

Muokkaa tekstiä

Maalaa teksti ja klikkaa sen jälkeen sopivaa muotoilua valikossa.

Kuvasta näet mitä eri vaihtoehtoja on ja miltä ne näyttävät käytännössä. Teksti näkyy muokkauksen jälkeen sinulle suoraan sellaisena kuin se näkyy asiakkaalle.

Linkin lisääminen

1. Maalaa haluamasi sana tai tekstipätkä, johon haluat lisätä linkin.
  2. Klikkaa linkkisymbolia muotoiluvalikossa.
  3. Lisää linkki avautuvaan kenttään
  4. Paina sinistä linkkisymbolia, niin linkki tallentuu.

Jos halua poistaa asetetun linkin, tee kohdat 1-2 ja paina sitten harmaata poista linkki -symbolia (5), niin teksti palautuu leipätekstiksi ilman linkkiä.

Klikkaa lopuksi "Tallenna"

Jos haluat peruuttaa tekstisisällön lisäämisen tai muutokset tekstiin, klikkaa “Peruuta". Huomioithan, että kun valitset “Peruuta” kyseiseen tekstilaatikkoon tekemäsi muokkaukset eivät tallennu.

Usein kysytyt kysymykset

Kysymys: Kuinka voin poistaa muotoilun?

Vastaus: Maalaa haluamasi kohta tekstissä. Nykyinen muotoilu näkyy muotoiluvalikossa tummempana. Klikkaa sitä, niin muotoilu poistuu ja teksti palautuu normaaliksi leipätekstiksi.

Kysymys: Miten voin muokata tekstiä jälkikäteen?

Vastaus: Klikkaa tekstilaatikon oikeassa yläreunassa olevaa rataspyörää, niin tekstilaatikko ja muokkausmahdollisuudet avautuvat. Tee haluamasi muutokset. Muista aina lopuksi klikata "Tallenna", niin muutoksesi tallentuvat.

Kysymys: Miten poistan tekstilaatikon?

Vastaus: Klikkaa tekstilaatikon oikeassa yläreunassa olevaa rataspyörää. Tekstilaatikko avautuu. Klikkaa tekstilaatikon alla oleva "Poista" -painiketta.

Klikkaa "Poista" avautuneessa pop-up ikkunassa.

Huom! Poistaminen poistaa valitun sisällön pysyvästi eikä sitä voi palauttaa. Klikkaa "Peruuta" -painiketta pop-upissa jos muutit mielesi.