Tutustu Campwiren rakenteeseen

Tässä artikkelissa käydään Campwiren rakenne läpi ylätasolla eli mistä löytyy mitäkin. Osa artikkelin kohdista on linkattu toisiin artikkeleihin, joista löydät yksityiskohtaisemmat ohjeet kyseisen toiminnon käyttöön. Oletko Eezy Kevytyrittäjä? Klikkaa tästä Kevyrittäjien tukisivustolle.

Campwire logo

Tällä sivulla näet omat yrityksesi yritykset, joissa olet ylläpitäjä ja yritykset, joilta olet ostanut tuotteita. Pääset tälle sivulle, kun

Yrityksen sivu

Tällä sivulla näet kaikki kyseisen yrityksen tuotteet. Pääset tälle sivulle, kun

• klikkaat yrityksesi nimeä ylävalikossa / mobiilin valikossa.

• Jos nimi ei näy valikossa, klikkaa nimeä Oma etusivuni -näkymässä, niin se ilmestyy ylävalikkoon.
  • kirjaudut sisään linkin kautta, joka sisältää yrityksesi aliverkkotunnuksen
    • Voit tarkastaa oman aliverkkotunnuksesi organisaation asetuksista. Klikkaa yrityksesi nimeä ylävalikossa ja sen jälkeen "Asetukset".
    • Campwiren kautta myyvät yritykset saavat oman aliverkkotunnuksen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että yrityksen URL -osoite Campwiressa ja siten myös linkki kirjautumissivulle alkaa yrityksen nimellä. Löydät oman aliverkkotunnuksesi yrityksen asetuksista.
    • Esimerkiksi: Yrityksen Digivallankumous kirjautumissivu Campwire -alustalla on https://digivallankumous.campwire.com/users/sign_in

Yrityksen nimi valikossa

Klikkaa yrityksen nimeä ylävalikossa, niin saat valikon näkyviin.

Valikosta pääset:

1. Yritystilisi sivulle (katso Yritystilisi sivu -kohta yllä)

2. Tuotteet -sivulle, jolla kaikki tekemäsi tuotteet ja tuotepaketit on listattuna. Klikkaa tuotteen tai tuotepaketin nimeä, niin pääset tarkastelemaan ja muokkaamaan sitä. Tuotteet -sivulla pystyt myös luomaan uusia tuotteita ja tuotepaketteja sekä kopioimaan tuotteita.

3. Diilit -sivulle, jossa kaikki diilisi ovat listattuna. Täällä voit luoda diilejä ja katselemaan ostosivuja eli käytännössä alustaa ja hallinnoida tuotteiden myyntiä.

4. Kutsulinkit -sivulle, jossa voit luoda kutsulinkkejä, jota klikkaamalla asiakas pääsee lunastamaan tuotteesi ilmaiseksi.

5. Maksutapahtumat -sivulle, josta näet toteutuneet maksutapahtumat ja lataamaan nämä csv -tiedostona.

6. Asiakkaat -sivulle, josta näet kaikki asiakkaat ja heidän sähköpostit. Pystyt myös hakemaan asiakasta nimellä tai sähköpostilla. Asiakkaan nimeä klikkaamalla pääset katselemaan yksityiskohtaisia tietoja.

7. Alennuskoodit -sivulle, jossa voit luoda alennuskoodeja ja alennuskoodijoukkoja

8. Asetukset -sivulle, jossa pystyt hallinnoimaan yritystilisi asetuksia. Huom! käyttäjätilin asetusten hallinnointi tapahtuu toisessa paikkaa (katso Käyttäjätili -kohta alempana).

Tuotteen nimi valikossa

Saat tuotteen nimen näkyviin ylävalikkoon klikkaamalla sitä Oma etusivuni näkymästä tai Tuotteet -sivulla. Klikkaa sitten tuotteen nimeä ylävalikossa, niin saat alavalikon näkyviin.

Valikosta pääset:

1. Tuote -sivulle, jossa voit muokata tuotteen nimeä, kuvausta ja sisältöä.

2. Osallistujat -sivulle, jossa näet osallistujat eli asiakkaat, jotka ovat ostaneet kyseisen tuotteen ja pystyt lataamaan tämän listan itsellesi csv-tiedostona. Näet myös heidän sähköpostit ja päivämäärän, jolloin asiakas osti tuotteen. Pystyt hakemaan asiakasta nimellä tai sähköpostilla. Asiakkaan nimeä klikkaamalla pääset katselemaan yksityiskohtaisia tietoja.

3. Ajastus ja sähköpostit -sivulle, jossa voit julkaista sisältöä (moduulit ja otsikot) tiettyinä päivinä tai tiettyjen päivien kuluttua sen jälkeen, kun osallistuja on ilmoittautunut kurssille. Voit myös laittaa sähköposti-ilmoitukset päälle valitsemiisi moduuleihin. Katso lisätiedot Sisällön julkaisu ja ajastus ja Sähköpostin lähetys -artikkeleista.

4. Kysymykset ja vastaukset -sivulle, jossa näet asiakkaiden vastaukset kysymyksiin kootusti ja pääset myös vastaamaan niihin.

5. Tuotteen ulkoasu -sivulle, jossa voit muokata tuotteen värejä ja asettaa tuotekohtaisen kansikuvan ja logon

6. Tuotteen asetukset -sivulle, josta pystyt määrittämään:

• Haluatko sähköpostilla ilmoituksen Kysymys -osion kautta tulleista kysymyksistä
  • Ohjata Kysymys -osion ilmoitukset tiettyyn sähköpostiosoitteeseen
  • Onko keskustelut päällä oletuksena uusille moduuleille
  • Valitsemaan tuotteen kielen ja arkistoimaan tuotteen.

Käyttäjätili

Klikkaa käyttäjän eli omaa nimeäsi valikossa, niin saat alavalikon näkyviin. Tämän valikon alla pääset hallinnoimaan käyttäjätiliisi liittyviä asetuksia. Yritystilin asetuksiin pääset klikkaamalla yrityksen nimeä valikossa ja sen jälkeen "Asetukset".

Valikosta pääset

1. Käyttäjätilin asetukset -sivulle, jossa voit muokata käyttäjätietoja nimi, sähköposti, aikavyöhyke ja sivuston kieli.

2. Vaihda salasana -sivulle, jossa pystyt vaihtamaan salasanan. Jos salasana on hukassa, voit luoda uuden sisäänkirjautumissivulla. Katso tarkemmat ohjeet

3. Laskutustiedot -sivulle, jossa näet jäsenyytesi ja maksutapahtumat. Tällä sivulla pystyt myös vaihtamaan maksutavan jatkuvaislaskutteisiin tuotteisiin eli jäsenyyksiin ja lopettamaan tilauksen. Katso tarkemmat ohjeet

Huom! "Laskutus" näkyy valikossa vain jo olet ostanut Campwire -alustalla sijaitsevia kursseja. Maksutapa on kytkettynä vain sinun käyttäjätiliisi (ei yritystilisi Campwire kk-maksuihin) ja tulee vaihtaa per jäsenyys.

4. Kirjautumaan ulos Campwiresta. Kun klikkaat "Kirjaudu ulos", sinut kirjataan ulos Campwiresta saman tien ja päädyt sisäänkirjautumissivulle.