Kuvakoot Campwiressa

Tästä löydät kootusti kuvien koot Campwiressa

Suositellut mitat näytetään leveys x korkeus px

Etusivun kuva

Tämä kuva on yrityksesi kansikuva, jolla saat helposti yrityksesi etusivuun näyttävyyttä ja brändisi selkeästi esille. Kuva näkyy Oma etusivuni -näkymässä ylimpänä. Tuotetta klikatessaan kansikuva muuttuu tuotteen kansikuvaksi.

• Sallitut tiedostotyypit: png, gif, jpeg.
  • Suositeltu kuvasuhde on 16:9 ja koko 1360 x 765 px
    • Vähimmäisleveys 1220 px.
    • Rajoituksia suurempi kuva skaalataan automaattisesi oikean kokoiseksi kuvasuhde säilyttäen.
  • Huomioi myös nämä kansikuvaa tehdessä:
    • Kansikuvan alareunaan tulee kaari, joka leikkaa korkeimmillaan noin 100 px pois kuvan alareunasta. Muutenkin on hyvä olla 100 px "turva-alue" kuvan joka reunasta, joiden elementtien poisleikkaantuminen ei haittaa kokonaisuutta.
    • Kansikuva näytetään Campwiren työpöydällä 16:9 suhteessa kuvan keskiosasta ja muu osa jää näkymättömäksi. Jos alkuperäisessä kuvassa on toinen mittasuhde, kannattaa pitää tekstit ja muu tärkeä sisältö kuvan keskellä, niin kuva näkyy oikein myös tällä sivulla.
  • Vaihda "Yrityksen logo" yritystilin asetuksista, katso lisätiedot.

Yrityksen logo

Yrityksen logo näkyy diilisi ostosivuilla alalaidassa. (Jos tuotteen logoa ei ole asetettu, tämä logo näkyy lisäksi kaikilla tuotteidesi sivuilla alalaidassa sekä automatisoiduissa sähköpostiviesteissä.)

• Sallitut tiedostotyypit: png, gif, jpeg. Voit ladata tuotelogosi myös läpinäkyvänä PNG-kuvana, jolloin sen syväys taustaan on saumaton ja ammattimaisen näköinen.
  • Suositeltu leveys on 320 px
    • Maksimileveys 520 px. Tätä suuremmat kuvat skaalataan maksimikokoon mittasuhde säilyttäen.
  • Vaihda "Yrityksen logo" yritystilin asetuksista, katso lisätiedot

Tuotteen logo

Tämä logo näkyy kaikilla tuotteidesi sivuilla alalaidassa sekä automatisoiduissa sähköpostiviesteissä.

• Sallitut tiedostotyypit: png, gif, jpeg. Voit ladata tuotelogosi myös läpinäkyvänä PNG-kuvana, jolloin sen syväys taustaan on saumaton ja ammattimaisen näköinen.
  • Suositeltu koko on 320 x 180 px
    • Maksimileveys 520 px ja maksimikorkeus 200 px. Tätä suuremmat kuvat skaalataan maksimikokoon mittasuhde säilyttäen.
  • Vaihda "Tuotteen logo" tuotteen ulkoasu -asetuksista, katso lisätiedot

Tuotteen kansikuva

Tämä kuva on tuotteesi kansikuva jolla saat helposti tuotteeseesi näyttävyyttä ja brändisi selkeästi esille. Sama kuva näkyy Campwiren työpöydällä Oma etusivuni -näkymässä. Sen avulla erotat tuotteesi muista käyttäjän ostamista tuotteista.
  • Sallitut tiedostotyypit: png, gif, jpeg.
  • Suositeltu kuvasuhde on 16:9 ja koko 1360 x 765 px
    • Vähimmäisleveys 1220 px.
    • Rajoituksia suurempi kuva skaalataan automaattisesi oikean kokoiseksi kuvasuhde säilyttäen.
  • Huomioi myös nämä kansikuvaa tehdessä:
    • Kansikuvan alareunaan tulee kaari, joka leikkaa korkeimmillaan noin 100 px pois kuvan alareunasta. Muutenkin on hyvä olla 100 px "turva-alue" kuvan joka reunasta, joiden elementtien poisleikkaantuminen ei haittaa kokonaisuutta.
    • Kansikuva näytetään Campwiren työpöydällä 16:9 suhteessa kuvan keskiosasta ja muu osa jää näkymättömäksi. Jos alkuperäisessä kuvassa on toinen mittasuhde, kannattaa pitää tekstit ja muu tärkeä sisältö kuvan keskellä, niin kuva näkyy oikein myös tällä sivulla.
  • Vaihda "Tuotteen kansikuva" tuotteen ulkoasu -asetuksista, katso lisätiedot

Moduulin kansikuva

Tämä kuva on yksittäisen moduulin kanteen valinnaisesti ladattava kuva. Voit sillä lisätä kurssisi visuaalisuutta tai esim. värikoodata kokonaisuuksia.

• Sallitut tiedostotyypit: png, gif, jpeg
  • Suositeltu koko on 320x180 px
    • Rajoituksia suurempi kuva leikataan kokoon automaattisesti kuvan keskiosa säilyttäen.

Ostosivun kansikuva

Tämä kuva on diilisi kansikuva, jolla saat helposti diiliisi näyttävyyttä ja brändisi selkeästi esille tuotteen ostosivulla.

• Sallitut tiedostotyypit: png, gif, jpeg
  • Suositeltu kuvasuhde on 16:9 ja koko 1600 x 900 px
    • Vähimmäisleveys 1220 px.
    • Rajoituksia suurempi kuva skaalataan automaattisesi oikean kokoiseksi kuvasuhde säilyttäen.
  • Vaihda "Ostosivun kuva" ostosivu -näkymästä, katso lisätiedot