En näe kaikkia ostamiani kursseja

Klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Campwiren logoa, niin saat kaikki tuotteet näkyviin:

Avautuvalla sivulla kaikkien ostamiesi tuotteiden ja verkkokurssien pitäisi näkyä sinulle. Mikäli ne eivät vieläkään näy, ota yhteyttä Campwiren tukeen osoitteessa tuki@campwire.com.


Usein kysytyt kysymykset

Kysymys: Miksi kaikki ostamani tuotteet eivät näy?

Vastaus: Campwiren kautta myyvät yritykset saavat oman aliverkkotunnuksen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että yrityksen URL -osoite Campwiressa ja siten myös linkki kirjautumissivulle alkaa yrityksen nimellä. 

Esimerkiksi: Yrityksen Digivallankumous kirjautumissivu Campwire -alustalla on https://digivallankumous.campwire.com/users/sign_in. 

Jos haluat saada myös muilta yrityksiltä ostamasi tuotteet näkyviin, klikkaa Campwire logoa sivun vasemmassa yläreunassa. Tämä toimii riippumatta siitä minkä yrityksen kirjautumissivun kautta kirjauduit Campwireen.

Halutessasi voit kirjautua Campwireen myös osoitteessa https://app.campwire.com/users/sign_in. Tällöin näet kaikki ostamasi kurssit heti sisäänkirjautumisen jälkeen. 


Oletko ostanut kurssit vanhan Campwiren puolella?

Verkkokoulutusalusta Campwire uudistui, jonka myötä Vanha Campwiren version sulkeutui kokonaan 30.6.2023 ja myös pääsy siellä sijaitseville kursseille päättyi. Mikäli sinulle on luvattu pidempi pääsy kurssin myyjän toimesta, ota yhteys myyjään niin hän voi antaa pääsyn vastaavalle kurssille uuden Campwiren puolella.

Tarvitsetko vielä apua? Ota yhteyttä Ota yhteyttä